Sport
- Tępy dyszel
Re: Sport
Co na to Trump ?
_laynn pisze:O ile sędziowie nie będą ciągnąć za uszy to Hiszpania. No ale przecież trzeba dziadka zrobić na koniec mistrzem.
Genialny tekst. Wynika z niego ( jeżeli to o Messiego chodzi ), że jak został mistrzem świata w 2022 roku to wtedy nie był dziadkiem ( miał 35 lat ).
P.s. Trump ponoć zaproponował jeszcze jedne mistrzostwa świat w USA. Odbędzie się mecz o III miejsce, a drużynie grającej w finale z USA od razu przyzna się II miejsce.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Pudelek pisze:No tak, bo przecież dziadek mistrzem nigdy nie był i w ogóle gra fatalnie, więc trzeba go ciągnąć
Sorry, ale w trakcie mistrzostw słyszałem już kilka wersji kto na pewno zostanie mistrzem, bo to już ustalone i zazwyczaj była to Francja. A tu zonk!
Ale ja nie wypieram, że Messi był najlepszym piłkarzem. No ale właśnie, był. Po finale to najbardzej człapiący piłkarz. Dwa, trzy kółka z piłką.
Zresztą, siłę Argentyna to pokazała w tym meczu. Nie sądziłem, że ktoś zagra brzydziej od Grecji; kopać, faulować to Argentyńczycy ładnie robili. Ile mieli posiadania piłki?
Posiadanie i ładna gra nie wygrywa mundiali, ale strzelone bramki. A ich ilość wystarczyła, żeby Argentyna doszła do finału. Sam finał był nudny na tyle, że na dogrywce zasnąłem i obudziłem się już po bramce. Hiszpanie też mnie tutaj zawiedli, nie pokazali nic mistrzowskiego, choć rzeczywiście mieli ogromną przewagę. No ale gdyby nie ten jeden gol, to równie dobrze Argentyna mogłaby wygrać MŚ w karnych (marzenie Tomaszewskiego).
Nie wiem kto jest w tej chwili najlepszym piłkarzem świata ani kto był, ale nigdy bym chyba takiej osoby nie wskazał, bo jednak noga to gra typowo drużynowa. Niewątpliwie jednak Messi był na tych MŚ jednym z najlepszych piłkarzy i finał tego nie zmieni.
Swoją drogą Anglicy tak strasznie płakali po przegranym półfinale i niby obie drużyny nei chciały grać o 3 miejsce, a to przecież ich drugi największy sukces w historii MŚ
Nie wiem kto jest w tej chwili najlepszym piłkarzem świata ani kto był, ale nigdy bym chyba takiej osoby nie wskazał, bo jednak noga to gra typowo drużynowa. Niewątpliwie jednak Messi był na tych MŚ jednym z najlepszych piłkarzy i finał tego nie zmieni.
Swoją drogą Anglicy tak strasznie płakali po przegranym półfinale i niby obie drużyny nei chciały grać o 3 miejsce, a to przecież ich drugi największy sukces w historii MŚ
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!