Sam czekam na warunki, gdzie będzie mi tak to przyciemniało miejscami

Jakoś trzeba było wrócić do auta. Z Babiej jeszcze nigdy przez Kolisty Groń nie wracałemAdrian pisze:widok spod szałasu pod Kolistym Groniem, gdzie Cię tam poniosło ?
Przypuszczam, że jak się zaczynało przejaśniać, to wszyscy zaczęli czekać na słońce, żeby fotka na FB z tabliczką szczytową wyszła cudnie!Pudelek pisze:coś tam przy tym słupie na Babiej rozdawali, że wszyscy stali dookoła niego?
Coldman pisze:Zdjęcia naprawdę klasa, chociaż ten polar miejscami ostro daje
Pudelek pisze:coś tam przy tym słupie na Babiej rozdawali, że wszyscy stali dookoła niego?
sprocket73 pisze:Przypuszczam, że jak się zaczynało przejaśniać, to wszyscy zaczęli czekać na słońce, żeby fotka na FB z tabliczką szczytową wyszła cudnie!
Na Babiej zawsze jest ciekawieFigielek pisze:Ale cudne warunki miałeś
Jedno mnie od tej tabliczki wręcz odrzuca. Ten "ZAKAZ ŚMIĘCENIA". Tak mi się to zawsze rzuca w oczy, że Tatr w tle nie widzę...Sebastian pisze:Fotka z tabliczką przy "klimacie" też wygląda cudnie!
Piotrek pisze:a nie nad ludźmi, którzy w bólu, w śniegach, zaspach i zawieruchach walczą by osiągnąć szczyt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości