Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
Zdjęcia naprawdę klasa, chociaż ten polar miejscami ostro daje
Sam czekam na warunki, gdzie będzie mi tak to przyciemniało miejscami
Sam czekam na warunki, gdzie będzie mi tak to przyciemniało miejscami
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Ale żeś poszalał, jak młodziak
Warunki trafiłeś bardzo fajne, trochę farta w tej całej sytuacji jest, że ta mgła się rozeszła
Ale największe zaskoczenie to ten przepiękny widok spod szałasu pod Kolistym Groniem, gdzie Cię tam poniosło ?
Warunki trafiłeś bardzo fajne, trochę farta w tej całej sytuacji jest, że ta mgła się rozeszła
Ale największe zaskoczenie to ten przepiękny widok spod szałasu pod Kolistym Groniem, gdzie Cię tam poniosło ?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Jakoś trzeba było wrócić do auta. Z Babiej jeszcze nigdy przez Kolisty Groń nie wracałemAdrian pisze:widok spod szałasu pod Kolistym Groniem, gdzie Cię tam poniosło ?
Przypuszczam, że jak się zaczynało przejaśniać, to wszyscy zaczęli czekać na słońce, żeby fotka na FB z tabliczką szczytową wyszła cudnie!Pudelek pisze:coś tam przy tym słupie na Babiej rozdawali, że wszyscy stali dookoła niego?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Coldman pisze:Zdjęcia naprawdę klasa, chociaż ten polar miejscami ostro daje
Właśnie, daje za mocno!
Pudelek pisze:coś tam przy tym słupie na Babiej rozdawali, że wszyscy stali dookoła niego?
Dowiedzieli się, że Sprocket z Tobim przybędą
sprocket73 pisze:Przypuszczam, że jak się zaczynało przejaśniać, to wszyscy zaczęli czekać na słońce, żeby fotka na FB z tabliczką szczytową wyszła cudnie!
Fotka z tabliczką przy "klimacie" też wygląda cudnie!
Strasznie mi żal Tobiego, zwierzak się męczy w takim mrozie, a Pańcio nawet mu jakiejś kapotki nie założy.
A poza tym Pilsko i tak jest fajniejsze.
Byłeś zimą na Babiej, byłeś na Pilsku, teraz pora na Nizkie Tatry zimą.
Ostatnio zmieniony 2024-01-22, 17:05 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
- sprocket73
- Kontakt:
Na Babiej zawsze jest ciekawieFigielek pisze:Ale cudne warunki miałeś
Jedno mnie od tej tabliczki wręcz odrzuca. Ten "ZAKAZ ŚMIĘCENIA". Tak mi się to zawsze rzuca w oczy, że Tatr w tle nie widzę...Sebastian pisze:Fotka z tabliczką przy "klimacie" też wygląda cudnie!
SPROCKET
Piotrek pisze:a nie nad ludźmi, którzy w bólu, w śniegach, zaspach i zawieruchach walczą by osiągnąć szczyt.
Pewien mało znany polityk już to dawno temu zapowiadał ( a potem się chłopak załapał na wstęp do najlepszej koncertowej płyty w historii metalstwa pospolitego ) :
"Mogę wam obiecać tylko krew, znój, łzy i pot"
I zero współczucia
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Doskonała spostrzegawczość! Był tam ktoś. Wyszedł i powiedział mi "dzień dobry"
SPROCKET