Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Szkoda czasu na Izery, marne lodo-wodo-spady, zwykłe potoki i bajorka. Głowy w bok.
Ofeta pensjonatu zawiera także coś dla ducha.
Ofeta pensjonatu zawiera także coś dla ducha.
Ostatnio zmieniony 2018-04-07, 23:43 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Super! W Gorcach krokusów wczoraj jeszcze było malutko. Na Hali Długiej raptem kilka. Jest też dziwnie zryta w dużej części. Zastanawiam się, czy tam w ogóle wyrosną Dzisiaj już nie byłam nigdzie, ale podejrzewam, że bardzo dużo nie przybyło. Pewnie będą w przyszłym tygodniu, ale ja wtedy mam zajęty weekend '
Nie mam idealnie podobnych zdjęć, ale tak przedstawia się wygląd Hali Długiej z wtorku (u góry) i soboty (na dole). Idzie ku dobremu! Jeszcze chwila i będzie można leżeć na polanach wygrzewając się. Na razie to kończy się mokrą pupą
Nie mam idealnie podobnych zdjęć, ale tak przedstawia się wygląd Hali Długiej z wtorku (u góry) i soboty (na dole). Idzie ku dobremu! Jeszcze chwila i będzie można leżeć na polanach wygrzewając się. Na razie to kończy się mokrą pupą
Ostatnio zmieniony 2018-04-08, 20:50 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
- _Sokrates_