Quiz Góry Polski
Za dużo tych garbików na Babiej Górze.
Tak już poza konkursem. Jak schodziłem ze szczytu to miałem jakieś tam widoki az wreszcie był ten:
Potem był słupek z nazwą Gówniak, ale jak widać nie w jakimś najwyższym punkcie, bo teren z lewej się wznosi.
Potem był kolejny garbik, nad nim był ten słupek.
Poniżej były jeszcze trzy garbiki (licząc z Sokolicą).
Pierwszy widoczny na zdjęciu powyżej to ten zagadkowy.
I widok na Sokolicę, jak to opisano w relacji przytoczonej przez sokoła, z Kępy.
To weźcie i mi wytłumaczcie.
Tak już poza konkursem. Jak schodziłem ze szczytu to miałem jakieś tam widoki az wreszcie był ten:
Potem był słupek z nazwą Gówniak, ale jak widać nie w jakimś najwyższym punkcie, bo teren z lewej się wznosi.
Potem był kolejny garbik, nad nim był ten słupek.
Poniżej były jeszcze trzy garbiki (licząc z Sokolicą).
Pierwszy widoczny na zdjęciu powyżej to ten zagadkowy.
I widok na Sokolicę, jak to opisano w relacji przytoczonej przez sokoła, z Kępy.
To weźcie i mi wytłumaczcie.
Włodarzu tu szlak sfilmowany, moze tak bedzie łatwiej zrozumieć problem...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XGA-DvxdLys[/youtube]
Spójrz ma moje zdjęcie "Gówniak z Kepy" = poprzednia strona. Sam Gówniak jest nieco z lewej, a Ty podszedłeś bliżej niego i widzisz garba przed Gówniakiem. W zasadzie więc ten garb nie ma jako takiej nazwy. Pogrzbałem co nieco, bo widzę, ze i moje stwierdzenie z Gówniakiem nie jest do końca takie prawdziwe.
na jednej z map punkt ten jest zaznaczony kotą - wklejam zdjęcie mapy ze strzałką na miejsce.
Proponuję, poza konkursem, wyłonić nazwę na ten garbik.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XGA-DvxdLys[/youtube]
Spójrz ma moje zdjęcie "Gówniak z Kepy" = poprzednia strona. Sam Gówniak jest nieco z lewej, a Ty podszedłeś bliżej niego i widzisz garba przed Gówniakiem. W zasadzie więc ten garb nie ma jako takiej nazwy. Pogrzbałem co nieco, bo widzę, ze i moje stwierdzenie z Gówniakiem nie jest do końca takie prawdziwe.
na jednej z map punkt ten jest zaznaczony kotą - wklejam zdjęcie mapy ze strzałką na miejsce.
Proponuję, poza konkursem, wyłonić nazwę na ten garbik.
Ostatnio zmieniony 2018-02-11, 18:54 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Zatem dobrze mi się wydawało, że widzę słupy kolejki linowej.
Podać nazwę miejscowości, w której są 3 mosty komunikacyjne na odcinku prawie 100 m znanej rzeki.
Podać nazwę miejscowości, w której są 3 mosty komunikacyjne na odcinku prawie 100 m znanej rzeki.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
vidraru pisze:Nervous Falcon
To są jakieś pomówienia... Niemniej Kępa to nie była, na pewno.
Ostatnio zmieniony 2018-02-11, 21:13 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Z pewnością wszyscy chcą wiedzieć, co na to ceper? Mam to w głębokim poważaniu.
Poddenerwować sokoła jest niezmiernie łatwo, kiwnę paluszkiem i leci wiązanka typu (...) albo (...).
Jedziemy dalej z zagadką, bo tu cuda się dzieją. By było łatwiej, to dodam wczorajsze foto - gdzie te mosty?
Poddenerwować sokoła jest niezmiernie łatwo, kiwnę paluszkiem i leci wiązanka typu (...) albo (...).
Jedziemy dalej z zagadką, bo tu cuda się dzieją. By było łatwiej, to dodam wczorajsze foto - gdzie te mosty?
Ostatnio zmieniony 2018-02-12, 15:12 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/