Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Ostatnio zmieniony 2017-06-28, 07:58 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Włosienicy chyba trudno ująć jedno drzewo i przede wszystkim inny kąt padania na skały.
Zadajesz.
Jest podobnie. Co Ci zawadza?sokół pisze:przy schronisku morskie oko. Choć dałbym sobie coś uciąć ze z wlosienicy jest tak samo.
Zadajesz.
Ostatnio zmieniony 2017-06-28, 20:48 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie o banalny szczyt mi chodzi, lecz o miejsce zrobienia fotki.
Znad Kazalnicy, ale z MPPCh nie widać, chyba że polazłeś za Chłopka bezszlakowo. A nie chcę się pomylić o 2km. Może zrobione z Czarnego? Tolerancja <500m.
Hińczowa i Wołowa Turnia za blisko są.
Znad Kazalnicy, ale z MPPCh nie widać, chyba że polazłeś za Chłopka bezszlakowo. A nie chcę się pomylić o 2km. Może zrobione z Czarnego? Tolerancja <500m.
Hińczowa i Wołowa Turnia za blisko są.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nie, nie ten rejon, Ceprze.
Wystarczy mapa, linijka... Masz "banalny"szczyt i "kaktusa" z tyłu. Powinno pójść gładko.
Wystarczy mapa, linijka... Masz "banalny"szczyt i "kaktusa" z tyłu. Powinno pójść gładko.
Ostatnio zmieniony 2017-06-29, 22:12 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Rejon ten, tylko Twój zoom wprowadził mnie w błąd. Z Rysów mi to nie pasowało , więc myślałem, że nawiązałeś do mojej zagadki i pacnąłeś fotę z Czarnego na wielkim zoomie.
Żółty Szczyt, Pośrednia Grań(Dzika Turnia), Rohatka i Mała Wysoka z Ganku http://3.bp.blogspot.com/-yKHdECyLrYY/V ... stitch.jpg
Niewidoczne z lewej Łomnica, z prawej Gerlach. O co chodzi z tym "kaktusem"?
Żółty Szczyt, Pośrednia Grań(Dzika Turnia), Rohatka i Mała Wysoka z Ganku http://3.bp.blogspot.com/-yKHdECyLrYY/V ... stitch.jpg
Niewidoczne z lewej Łomnica, z prawej Gerlach. O co chodzi z tym "kaktusem"?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Mała wysoka. I to mi chodziło. Miejsce wykonania też prawie trafiłeś. Gankowa przęlecz dokładnie. A co do kaktusa.... pojedź kiedyś do chaty teryho i idź na lodową przełęcz. A przy stawie pod lodowa się obróć to będziesz wiedział o co chodzi.
Mnie w każdym razie Hrot się kojarzył kiedyś z takim dupnym, meksykańskim kaktusem.
Mnie w każdym razie Hrot się kojarzył kiedyś z takim dupnym, meksykańskim kaktusem.
Ostatnio zmieniony 2017-06-30, 08:31 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.