Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- telefon 110
- telefon 110
Zawsze myslalam ze na piknikach pracowniczych sie chleje a nie idzie na plac zabaw ale dobra! zawsze ciekawa odmiana!
Kiedys na festynie dozynkowym w lubuskim chcialam se poskakac na czyms takim ale sie okazalo ze jestem za tłusta bo do 40 kg i wogole za stara tez jestem!
Kiedys na festynie dozynkowym w lubuskim chcialam se poskakac na czyms takim ale sie okazalo ze jestem za tłusta bo do 40 kg i wogole za stara tez jestem!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Ostatnio zmieniony 2017-06-21, 17:32 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- telefon 110
Widokowo najlepszy odcinek w Tatrach wg mnie. Też tam się spróbuję pokrecic. Ale na pewno nie całą grań. Może trochę z boku ja zahacze....
Ostatnio zmieniony 2017-06-26, 19:48 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesio pisze:Czyżby szlak przez Banikov i Tri Kopy?
Trochę więcej.
sokół pisze:Ale na pewno nie całą grań.
Zrobiliśmy w sobotę koło Żarskie Schronisko - Żarska Przełęcz - Płaczliwy - Smutna - Kopy - Banikov - Jałowiecka Przełęcz - Schronisko. W piątek byliśmy mniej wojowniczo nastawieni.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu