Quiz Góry Polski
trotyl pisze:Siedząc przed jednym schroniskiem przed sobą zobaczę łaźnię o czy mowa??
Miałeś na myśli Przegibek? Bania?
Ostatnio zmieniony 2017-04-23, 20:15 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Abendburgu było to monstrum, czyli Wieczornym Zamku, a oficjalnie to na Zwalisku w Górach Izerskich.
Układałem się tam przed laty do snu pod chmurką w pewną mroźną listopadową noc (2/3. 11. 2001 r.), tylko w śpiworze, dość przyzwoitym, i w płachcie biwakowej. Monstrum nie spotkałem, co widać na załączonym obrazku, zrobionym już rano. Te bambetle pod skałą to rzeczony śpiwór, płachta i karimata.
Układałem się tam przed laty do snu pod chmurką w pewną mroźną listopadową noc (2/3. 11. 2001 r.), tylko w śpiworze, dość przyzwoitym, i w płachcie biwakowej. Monstrum nie spotkałem, co widać na załączonym obrazku, zrobionym już rano. Te bambetle pod skałą to rzeczony śpiwór, płachta i karimata.
Ostatnio zmieniony 2017-04-23, 22:39 przez Cisy2, łącznie zmieniany 2 razy.
Podobną chałupkę widziałem idąc z Międzylesia na Trójmorski Wierch, ale ona była ciut bardziej zdewastowana i miała 2 anteny satelitarne.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.