A co ma piernik do wiatraka? Szusujemy od Raczkowej, wjezdzamy na parking od wylotu Żarskiej w chmurę dymu z fajek. Uważasz że palenie na terenie PN to chwalebne? Takich to powinni nie wpuszczać, bo robią syf i za nic mają wartości przyrodnicze.Dobromił pisze:Wolf pisze: nic ino sieknąc w pysk
Widzę, że przemawia przez ciebie prawdziwy polski katolik.
Rześki spacer.
Dobromił pisze:Kiedy jedziesz na Ogólnoświatowy Zlot Głupków Internetowych ?
Zapomniał wół jak cielęciem...jest. Który to tworzy cudaki typu "Kieżmarskie" czy Huncowski. Widocznie opanowanie nazewnictwa trzech szczytów, w tym jednego o trójczłonowej nazwie oraz dwóch o dwuczłonowej nazwie, przekracza Twoje możliwości. Zacznij od siebie a potem pouczaj innychDobromił pisze:Pomijam już pospolite błędy. Tak trzymaj.
Dobromił pisze:Kiedy jedziesz na Ogólnoświatowy Zlot Głupków Internetowych ?
- sprocket73
- Kontakt:
Ja tam nie wiem czy w tym roku dam Owsiakowi... podobno cała zbiórka ma być przeznaczona na KOD. Też o tym słyszeliście?
p.s.
przepraszam tych, którym się z kojarzyło, za zwrot "dam Owsiakowi"
p.s.
przepraszam tych, którym się z kojarzyło, za zwrot "dam Owsiakowi"
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Też o tym słyszeliście?
Jeszcze nie ale pewnie w najbliższych dniach usłyszymy.
Ostatnio zmieniony 2017-01-09, 14:57 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- telefon 110
sprocket73 pisze:Ja tam nie wiem czy w tym roku dam Owsiakowi... podobno cała zbiórka ma być przeznaczona na KOD. Też o tym słyszeliście?
Nie ma sprzeczności.
Ponoć "Złoty Melon" i " Mrówka Cała" pomagają dzieciom a ja nie chcę by dzieci Kijowskiego chodziły głodne i obdarte.
Wrzucę do puszki przed mszą. Po mszy też (nawet nie trzeba daleko chodzić, kwestują na terenie kościelnym).
Piotrek pisze: bo takowa też tu jest
Gratuluję rewolucyjnej czujności.
Co do aparatu - przy - 24 stopniach pokrętło zoom - a stawiało opór.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :