Podsumowanie mocarne!
Miałem takie wrażenie, że nes_ska często coś wrzuca, ale jak się to zebrało do kupy, to robi wrażenie. Brawo i działaj dalej
Od zimy do zimy, czyli 2016 nes_ski
- sprocket73
- Kontakt:
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
buba pisze:Za cholere bym nie wiedziala jak takie cudo posklejac!
Piotrek pisze:W Zdjęca Google jest taka funkcja. Wybierasz foty, max do 9 sztuk i się robi. Szkoda, że sobie o niej wczesniej nie przypomniałem
Ja to akurat robię w programie Picasa. Klikam sobie w zdjęcia, które mnie interesują, a następnie w ikonkę "Utwórz kolaż", a potem wybieram, czy chcę mozaikę, czy siatkę, czy stos zdjęć. Tak naprawdę najtrudniejszy był dla mnie wybór zdjęć. Starałam się ograniczać maksymalnie do 9 i zupełnie nie mogłam się zdecydować
A kolaż kolaży wygląda tak...
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:Patrząc na te zdjęcia, stwierdzam, że było cudownie i pogoda znów na ogół dopieszczała )
Oby następny rok był jeszcze lepszy!
Nie mogło być lepiej
Inka, spędziłaś chyba każdy dzień wolny w górach
To się nazywa.. Kochać Góry
Fajnie podsumowałaś ubiegły rok (który, jeszcze nie minął )
I powodzenia na następny sezon
Inka, spędziłaś chyba każdy dzień wolny w górach
Nie, nie, właśnie nie! Nad tym ubolewam, bo wiem, że mogłam mieć kilka fajnych wycieczek, z których się wycofałam ze względu na brak towarzystwa
sokół pisze:Zawsze chętnie czytam Cię i oglądam.
Dzięki Fajnie, że jeszcze się nie przejadło
Obejrzałem rok neski i chyba się schowam w mysiej dziurze...
Wiesio! Ale ja uwielbiam Twoje "coś z niczego" jak w Bieszczadach, a i inne relacje masz super! Choćby ten Bug rowerowo, który właśnie z Twojej winy ( ) za mną chodzi!
Moje górskie zaciesze w wersji dark
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:Nie, nie, właśnie nie! Nad tym ubolewam, bo wiem, że mogłam mieć kilka fajnych wycieczek, z których się wycofałam ze względu na brak towarzystwa
Jak to mówią "co się odwlecze.." Fajne wycieczki czekać dalej będą a towarzystwo pewnie się znajdzie
A Twoje zaciesze, SUPER ! (to przy świecy...jakieś inne..ale też fajne..taka chwila zadumy )
nes_ska pisze: Nad tym ubolewam, bo wiem, że mogłam mieć kilka fajnych wycieczek, z których się wycofałam ze względu na brak towarzystwa
Brak towarzystwa to czasami bardzo dobre towarzystwo.
nes_ska pisze:Dzięki Fajnie, że jeszcze się nie przejadło
Nie przejadło się, bo dobrze się czyta i tak samo ogląda. Oby tak dalej.
Ilości wyjazdów jedynie pozazdrościć.
Ostatnio zmieniony 2016-12-29, 15:47 przez gar, łącznie zmieniany 1 raz.