Spotkajmy się gdzieś na szlaku
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Najwyżej Ukochana wymięknie...
ale ja będę
zrobimy se męskie łażenie... no chyba że będzie jeszcze Ceper
ale ja będę
zrobimy se męskie łażenie... no chyba że będzie jeszcze Ceper
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam, ale kusi mnie urozmaicić męskie łażenie (cokolwiek to znaczy).sprocket73 pisze:zrobimy se męskie łażenie... no chyba że będzie jeszcze Ceper
Na Leskowcu byłaby szansa zawrócić niektórych ze złej drogi, czuję swą misję...
Ostatnio zmieniony 2016-11-16, 12:23 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
sprocket, przewidziałeś dość dobrze pogodę (tylko 1cm deszczu w sobotę), czyli naleje się Wam tam, no wiecie gdzie... I to na stojąco.
Na taką pogodę psa bym nie posłał, aż takim sadystą nie jestem.
Ponieważ wybieram się jutro na Ślůnsk tak czy owak (służba nie drużba), grecką butelczynę miałem spakowaną na męskie łażenie, to może dotrzymam chociaż towarzystwa Ukochanej, by nie martwiła się o los dzielnych górołazów.
Pojadę przez zieloną Dąbrowę, Jaworzno i powrót przez Bytom - to będzie męski przejazd.
Na taką pogodę psa bym nie posłał, aż takim sadystą nie jestem.
Ponieważ wybieram się jutro na Ślůnsk tak czy owak (służba nie drużba), grecką butelczynę miałem spakowaną na męskie łażenie, to może dotrzymam chociaż towarzystwa Ukochanej, by nie martwiła się o los dzielnych górołazów.
Pojadę przez zieloną Dąbrowę, Jaworzno i powrót przez Bytom - to będzie męski przejazd.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Sa też prognozy które pokazują że może jedynie troszkę ewentualnie pokropic więc nie powinno być źle.
Ale jakoś się nie zdziwiłem że ceper wymiekl.
Ale jakoś się nie zdziwiłem że ceper wymiekl.
Ostatnio zmieniony 2016-11-18, 01:17 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.