http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... BoxNewsImg
ech Ci pseudo dziennikarze

sokół pisze:Byłem, widziałem. Akurat tam mi nie przeszkadzał.
dagomar pisze:wszelkie ułatwienia generują zwiększenie ruchu turystycznego. Powinno się generalnie raczej likwidować kładki, łańcuchy, a nawet schroniska, a nie ułatwiać trąbiąc jednocześnie ochronie przyrody
dagomar pisze:Tu nie chodzi o to, jak Ty dojdziesz, ale o to, że wszelkie ułatwienia generują zwiększenie ruchu turystycznego. Powinno się generalnie raczej likwidować kładki, łańcuchy, a nawet schroniska, a nie ułatwiać trąbiąc jednocześnie ochronie przyrody, dla której to podobno największym zagrożeniem są taternicy i kozice
Tępy dyszel pisze:fragment ze Zwardonia do Czadcy w obecnym stanie woła o pomstę do Nieba
Pudelek pisze:Tępy dyszel pisze:fragment ze Zwardonia do Czadcy w obecnym stanie woła o pomstę do Nieba
do Czadcy nadal będzie wołał - autostrada skończy się w Svrcinovcu, potem jest jeszcze kilka kilometrów do samej Czadcy, co prawdopodobnie będzie oznaczało w tamtą stronę jeden wielki korek, gdy wszystkie TiRy nagle na niej utkną. Obecnie przez Zwardoń TiRy chyba nie jeżdżą bo po słowackiej stronie jest zakaz. Po wybudowaniu mostów zaczną.
Basia Z. pisze:Już wyobrażam sobie te wszystkie tiry jadące przez Węgierką Górkę.
Dobromił pisze:Ale w tym temacie, za uja się z Tobą nie zgodzę
_Sokrates_ pisze:Można by ewentualnie zakazać ruchu samochodowego w promieniu 100 km od Tatr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości