Co ostatnio sfotografowaliśmy...
No mi niestety przestał działać. A obiektyw nie dało się wykręcić i tak sobie wisi.
Kurdę tak felernie upadł, jakoś kantem, że go (obiektyw) wbiło w gwint.
No cóż kolega ma nowy aparat, więc zaoferował się do pożyczenia starego Pentaxa, czekam tylko czy obiektyw jest nie uszkodzony, bo wolałbym pożyczyć samo body mając swoje dwa obiektywy. No i siostra też zaoferowała pożyczkę, ale ona ma inny system (sprocketowy ) i tylko kitowe szkło...
Oj tam zostaje komóra tj smartphone
Kurdę tak felernie upadł, jakoś kantem, że go (obiektyw) wbiło w gwint.
No cóż kolega ma nowy aparat, więc zaoferował się do pożyczenia starego Pentaxa, czekam tylko czy obiektyw jest nie uszkodzony, bo wolałbym pożyczyć samo body mając swoje dwa obiektywy. No i siostra też zaoferowała pożyczkę, ale ona ma inny system (sprocketowy ) i tylko kitowe szkło...
Oj tam zostaje komóra tj smartphone
Ostatnio zmieniony 2016-05-23, 22:30 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś z sobotniej rowerówki - 2016-05-21 Kraków - Ojców - Bydlin
Niedzielna rowerówka po Jurze - trochę więcej zdjęć z Jury
Tylko ładne dziewczyny i przyroda przykuwają mój wzrok
Wszędzie tłumy, cyklistów setki na trasie... nie zaprzeczam/nie potwierdzam/, tylko na zamku Olsztyn wdałem się w pogawędkę z 3 dziewczynami...
Wszędzie tłumy, cyklistów setki na trasie... nie zaprzeczam/nie potwierdzam/, tylko na zamku Olsztyn wdałem się w pogawędkę z 3 dziewczynami...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ostatnio zmieniony 2016-05-27, 21:54 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.