Nad Kamesznicą
Teraz mi się przypomniało, jak niejaki mędrzec z innego forum na postawione publicznie pytanie zółtodzioba, jak się przygotować do wyprawy nad Morskie Oko, wypisał dokładnie spis rzeczy, które by się nie zmieściły do bazowego plecaka, w tym dokładny jadłospis: dwie bułki z serem. Zdaje mi się też, że wtedy zarobiłem tam naganę. Bo wolałem kiełbasę.
sokół pisze:w tym dokładny jadłospis: dwie bułki z serem. Zdaje mi się też, że wtedy zarobiłem tam naganę. Bo wolałem kiełbasę.
Trafiłeś na mędrca wegetarianina.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Bo powinny się w końcu pojawić bezpieczne, turystyczne produkty żywieniowe-obojętne gatunkowo i politycznie. Takie jadalne gendery, ni to ser, ni kiełbasa
Ostatnio zmieniony 2016-05-24, 21:55 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Bo powinny się w końcu pojawić bezpieczne, turystyczne produkty żywieniowe-obojętne gatunkowo i politycznie.
Oczyma wyobraźni widzę 625 stron dyskusji na temat "Czy produkt firmy "X" jest lepszy od produktu firmu "Y" ".
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Piotrek pisze:Bo powinny się w końcu pojawić bezpieczne, turystyczne produkty żywieniowe-obojętne gatunkowo i politycznie. Takie jadalne gendery, ni to ser, ni kiełbasa
Sa! Widzialam nie raz ser topiony o smaku kielbasy lub boczku. Kiedys nawet jadlam- ohydny, ani ser, ani kielbasa.. ale grunt ze poprawny politycznie!! Choc chyba jednak nie do konca- byl bialy....
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..