bluejeans pisze:Świat - przypomnę - nie kręci się wokół mnie i nie sądzę, żeby (poza może w tej chwili Tobą) kogokolwiek interesowały - ogólnodostępne przecież - szczegóły, jak to, w jakich wątkach się udzielam, ile czego napisałam.
Może przeczytaj jeszcze raz co sama napisałaś i do czego odniosłem się w tym co zacytowałaś, a nie próbuj znów robić ze mnie idioty.
Wtedy może byś nie musiała rżnąć głupa i tłumaczyć mi wg czego świat się kręci i co ludzi interesuje, bo odniosłem się do tematu który sama rozpoczęłaś, więc jak uważasz, że ludzi nie interesują takie tematy, to nie wiem po co je zaczynasz i sama im komunikujesz, jak często bierzesz udział w tym wątku. Po prostu tylko i wyłącznie zdementowałem Twoje kłamstwo, na które jaka sama zauważyłaś są dowody, bo są to dane ogólnodostępne. Nie lubię przechodzić obok kłamstwa obojętnie. Tak mnie wychowano i staram się tak do życia podchodzić, chociaż widzę, że właśnie zaczynamy żyć w świecie odwróconych pojęć i kłamstwo zaczyna niestety być normą. Nie wiem czy się wstydzisz, że się tu tyle udzielasz czy co? Po prostu chciałem Ci o tym przypomnieć, bo może już sama zapomniałaś. Gdybyś nie skłamała, bym się nawet nie odezwał. Dla mnie to nie wstyd, sam tu jestem częstym gościem, też tu dużo napisałem, no ale nie mam zamiaru temu zaprzeczać, to przecież nic złego. Sama strzelasz gafy, ale zamiast się do nich przyznać, to idziesz w zaparte i jedyne co potrafisz, to próbować mnie ośmieszyć. No ale jak tam wolisz.
bluejeans pisze:Aż dziw, że pominąłeś informacje, ile minut (bo godzina może się nie uzbierać) miesięcznie, spędzam na forum, a to akurat info dostępne tylko adminowi;)
No i widzisz i znów zaliczasz wtopę, bo o czymś nie wiesz, a próbujesz błyszczeć inteligencją, że niby wiesz jak jest.
Nie, nie ma takich danych dostępnych tylko dla adminów, ponieważ są to dane dostępne dla wszystkich użytkowników. No, ale chciałaś zabłysnąć, że niby masz wiedzę, nie mając o czymś pojęcia i znów nie wyszło.
Więc możesz sobie sprawdzić, inni również. Tu znów zaliczysz niestety wtopę.
I to nie jest moja wina, że sama się wykładasz bo czegoś wcześniej nie sprawdziłaś. Na forum jesteś średnio ponad 7 godzin miesięcznie. Więc grubo ponad godzinę jednak się uzbierało i to ta wtopa.
Bo to jednak nie minuty, a godziny i to nie jedna, a saidem, więc dosyć znacząca różnica.
Tyle, że to normalne, też nigdy nie mogę uwierzyć, że ledwo usiadłem na kompa, a tu już pół dnia w plecy.
Polecam Ci naprawdę, nie sugeruj czegoś o czym nie masz pojęcia, bo łatwo idzie wpaść.
Aczkolwiek wiadomo, że to średnia z całego okresu, więc mogłaś ją nabić jak jeszcze były początki i kiedy jeszcze chciałaś tutaj z większością rozmawiać i udzielałaś się też w wielu innych wątkach (fajne czasy to były tak marginesie), a wątku politycznego nie było. No ale teraz jest i udzielasz się najwięcej w nim, więc co ja na to poradzę.
Dodam jeszcze na Twoje usprawiedliwienie, że wiadomo, że ta statystyka jest nie do końca miarodajna, bo wystarczy mieć otwarte w tle okno przeglądarki i zostawić w tej zakładce forum i cały czas liczy będąc zalogowanym, tzn. do godziny chyba, aż Cię automatycznie stąd wyloguje. Więc można czytać w tym czasie godzinę onet, a i tak coś tam liczy. No ale to nie ja znów się czegoś czepiam, tylko sugerowałaś, niecałą godzinę, więc nie zarzucaj mi teraz, że coś mnie specjalnie interesuje. Sprawdziłem, tylko to co sama napisałaś. Inaczej bym się nie fatygował
Od razu też zaznaczę, że są dane dostępne tylko dla adminów, czy to moderatorów i np jest to ilość odwiedzin danego wątku, czy adres ip, adres e-mail i coś tam może jeszcze jest, teraz nie pamiętam, no ale z tym nie trafiłaś. I tak jako ciekawostkę jeszcze Ci powiem, że wszyscy też widzą, kto ma ile wizyt na forum, to jest trochę bardziej miarodajne, aczkolwiek też trochę się myli. I nie mówię tego złośliwie, tylko tak, żebyś na przyszłość wiedziała. Inni może też nie wiedzą, to już wiedzą, że w menu "użytkownicy" idzie wybrać sortowanie, wg czasu i ilości wizyt spędzonej na forum.
bluejeans pisze:Natomiast świętym prawem admina jest kontrola, czy na administrowanym przez niego forum przestrzegane są ustalone zasady, a te, jeśli się nie mylę, chyba nadal się nie zmieniły(?), czyli nie ma żadnej odgórnie wyznaczonej ilości postów w jakichś konkretnych tematach?
Jak wyżej, ja Ci przecież nic nie zarzucam, odpowiadam tylko na to co sama tu piszesz. jakbyś nie sugerowała tu rzeczy, które nie są prawdą, to bym się nawet nie odezwał. A tak sama widzisz, wiele idzie sprawdzić i uważam, że też tak powinnaś czasem robić, zanim coś napiszesz, to dobra rzecz, naprawdę. Wtedy człowiek jest bardziej świadomy i ulega mniejszym manipulacjom. Co nie znaczy, że nie ulega nim wcale, bo to jest niemożliwe. Ale jednak lubię być jak najmniej oszukiwany.
bluejeans pisze:Gdybym jednak była w błędzie, to moje konto jest do Twojej dyspozycji
Nie, konto, mi nie potrzebne, mam swoje
ale skoro jesteś do dyspozycji, to chciałem skorzystać z okazji i wręczyć Ci ten oto puchar. Zdecydowanie Ci się należy, w końcu, podium to podium.
Na razie tylko dmuchany, bo są lepsi, ale w przyszłości, kto wie.
Być może też pozyskamy jakiegoś sponsora i będą ze złota.