A ta odsiecz może więcej niż Ci się wydaje...

Nie lękamy się! "Bramy piekielne go nie przemogą"!

Tatraman pisze:Pudel, wywołałeś dyskusję i tylko na tyle Cie stać?
Tatraman pisze:A ta odsiecz może więcej niż Ci się wydaje...
Tatraman pisze:Pudel, ciesze się, że się jednak powstrzymałeś...
Tatraman pisze: Takie kazania, jak moje wypowiadają ateiści, agnostycy, itp.
Nie jestem religijna fanatyczka, daleko mi do takich klimatow, ale w tym co mowi Tatraman jest sporo prawdy...
buba pisze:
Nic nie mowmy, nic nie komentujmy, udawajmy ze nic sie nie stalo. I badzmy jeszcze bardziej tolerancyjni. I łykajmy wszystko co nam zachod Europy podsunie. Przeciez nie mamy na to wplywu. Musimy łykac a nawet wypowiedziany komentarz jest niemile widziany bo to bicie piany. Trzeba łykac i milczec.
Pudelek pisze:Nie jestem religijna fanatyczka, daleko mi do takich klimatow, ale w tym co mowi Tatraman jest sporo prawdy...
w sensie jesteś gotowa powrócić na łono kościoła i tym samym zatrzymać w cudowny sposób tą zarazę?Bo twoje życie w pewnych momentach często było dalekie od dekalogu, więc idąc tym tokiem myślenia - ułatwiłaś islamistom niszczenie Europy
Fanatyków muzułmańskich mogę się obawiać wyjeżdżając na zachód czy południe Europy. W Polsce, póki co, znacznie bardziej obawiam się różnorakich fanatyków katolickich i prawdziwych patriotów.
Basia Z. pisze:Szacunek wobec ofiar wg mnie wymaga chwili milczenia, a nie wykorzystywania ich tragedii do swoich partykularnych politycznych interesów.
Natomiast wielu wśród moich znajomych (i z prawa i z lewa) jakby się uwzięli aby dyskutować w tej chwili na facebooku. Ludzie, proszę , dajcie sobie na wstrzymanie w obliczu tragedii.
buba pisze:Chyba ze slyszales o moherkach rozrywajacych sie granatem w autobusie czy na dworcu w imie ojca dyrektora?
Basia Z. pisze:jakby się uwzięli aby dyskutować w tej chwili na facebooku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości