Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- _Sokrates_
- telefon 110
telefon 110 pisze:Zabawa. Czasem trzeba się pochylić nad zdjęciem ale dalej to zabawa.![]()
Przemyślałem sprawę z rana i zmieniłem zdanie.
To jest chęć pokazania się, czysta rywalizacja o kobiety które obserwują ( jest znamienne jak mało pań uczestniczy w quizie).
Behawioryzm aż wypływa....
Ale to dobrze.

Za to jest jedna kobieta gość która zawstydza wielu panów, np. mnie.
Bo ja to słaby jestem, chociaż przyznam szczerze, że czasem zdarza mi się coś wiedzieć, ale odtąd jak zrezygnowaliście z punktów, straciłem motywację, mnie tam taki punkcik bardziej motywował. 

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
- telefon 110
Vision pisze: ale odtąd jak zrezygnowaliście z punktów, straciłem motywację, mnie tam taki punkcik bardziej motywował.
Konkursy punktowane mają sens w specyficznych warunkach.
Ktoś się "poświęca" i nadaje serie zdjęć. I czeka odpowiedzi na pw.
To jest równe.
Natomiast w trybie forumowym zasada "kto pierwszy ten lepszy" jest jedyną słuszną.
A zagadki są z natury nierówne i nie widzę sensu w punktowaniu ( w konkretnym przypadku prowadzenia quizu na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" z punktacją).
Ostatnio zmieniony 2016-03-11, 13:06 przez telefon 110, łącznie zmieniany 2 razy.
- _Sokrates_
telefon 110 pisze:Natomiast w trybie forumowym zasada "kto pierwszy ten lepszy" jest jedyną słuszną.
No to dla mnie tak było.

- telefon 110
telefon 110 pisze:No i to był błąd.
To jest rywalizacja.
Bez punktów też widzę rywalizację.
telefon 110 pisze:To jest chęć pokazania się, czysta rywalizacja o kobiety które obserwują

No i podtrzymuję swoje zdanie, że to tylko zabawa czy z punktami czy bez, mi się bardziej podobała z punktami. A jak ktoś tak poważnie traktuje konkursy internetowe jakiekolwiek, to sam jest dla mnie trochę niepoważny.

Ale dobra, koniec offtopa, bawmy się dalej i czekamy na następną zagadkę.

Ostatnio zmieniony 2016-03-11, 22:36 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
z wyglądu toto na Rohacz wygląda..., ale Wy chyba nie śpicie i nie pracujecia, ja tu rzadko mogę zaglądać i najczęściej już jest coś odgadnięte 

luknij na moje panoramy i galerie
Sokół jest w pracy, dzwonił, żebym podał zagadkę, twierdzi, że zgadłem

Przeczytałem offtop. Po pierwsze rzeczywiście pani B jest thebeścior, po drugie zasada " kto pierwszy" jest bardzo dobra, bo jak nie mam pojęcia, co zacz, zawsze mogę udać, że wiedziałem dzieckiem w kolebce tyle, że nie zajrzałem, po trzecie zamast Kaczego Szczytu, Pisanej Skały i Czerwonego Mnicha wolę Babie Nogi, Świnkę, Dol. Ku Dziurze, Białą Babę i Czarne Młaki, a nawet chyba ostatnio po wyczynach chłopaków -
Złotą Sikawkę i Capią Dziurę
Złotą Sikawkę i Capią Dziurę
Ostatnio zmieniony 2016-03-11, 19:05 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.