Pozdrowienia ze szlaków
- Malgo Klapković
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Dober dan. Poobijałem się. Miałem też kontakt z faszystowskimi siepaczami, potomkami księdza Tiso.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
Pozdrawiam serdecznie z gór, piękna pogoda, wczoraj na pierwszy dzień zafundowaliśmy sobie wycieczkę 17 godzin ( 6-23 ) po Ciężkiej, Spadowej i Żabiej Grani. Nie schodziłem nigdy jeszcze ze Wyżniej Spadowej Przełączki do Czarnego Stawu, w przewodnikach "łatwo". Niech się wypchają, Od samej góry do samego dołu strome kruche żleby, progi i grzędy, w kilku miejscach spuszczanie się na linie, owszem, technicznie może i nietrudno, ale nagromadzenie tego, brak chwili odpoczynku każą mi w moim prywatnym rankingu ustawić tę trasę na czołowym miejscu pod względem trudności. Kończyliśmy już po zmroku, powrót do Roztoki przy latarkach, a dzisiaj schodziłem bokiem ze schodów. Nie myślałem, że jeszcze kiedykolwiek tego doświadczę.
luknij na moje panoramy i galerie
doczytałem, "dołem nieco trudno" , dobrze, że nie wiedziałem tego wcześniej
luknij na moje panoramy i galerie