Lubię, gdy mi sam włącza wycieraczki podczas deszczu, ostrzega o możliwej gołoledzi, o zapięciu pasów...
Samochód musi dbać o bezpieczeństwo kierowcy i pasażerów

ceper pisze:A co powiecie na ten model
no nie wiem... jeszcze tej cechy nie odkryłem... strasznie korci, żeby depnąć, a jak się depnie, to średnie wychodzi ponad dychę, ale tego się spodziewałemlaynn pisze:Podobno przy spokojnej jeździe mało pali
normalnie... ostrożnie, żeby nie porysowaćTNT'omek pisze:jak takim czerwonym autkiem wjechać w krzaczory na nocleg
Małe koła, zaś ksenony i skóra to już prawie standard.sprocket73 pisze:koła 18 cali, ksenony, tapicerka ze wstawkami ze skóry. Cóż z bólem musiałem zrezygnować z i30, ale uznałem, że to zbyt luksusowe auto dla mnie.
Mój automat pali średnio dychę ... ropy, ale czasem pozwalam konikom pobrykaćsprocket73 pisze:średnie wychodzi ponad dychę
taa... małe... chyba jak na rowerceper pisze:Małe kołasprocket73 pisze:koła 18 cali
W leganzie mam chyba 17, ale to staruszek - przez 15 lat standard urósł także o parę cali. Trafiłem na tak idealny egzemplarz, że praktycznie bezusterkowy, wszystko dopracowane w przeciwieństwie do ostatniego zakupu - niemieckiej bylejakości, by nie rzec wprost (...). Stresu i nieprzespanych nocy trochę miałem, ale jakoś z tym muszę żyć - ostatecznie źle nie jest, ale zawsze rzetelność porównuję do siebie.sprocket73 pisze:W Focusie mam 16.
To lusterka teżsprocket73 pisze:zanim usłyszałem muzykę szyba była calutka rozmrożona
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości