Goebbels pisze:na pewno znajdziesz odpowiedniego do swoich potrzeb
Dziękuję za troskę - wystarczy mi dyrekcja w pracy. Innych przełożonych w najbliższym czasie nie przewiduję.
Pudelek pisze:to podobnie jak dziennikarze, którzy w dziwny sposób dmuchali kiedyś sprawę Antoniego, jak przecież uważałeś - że gdyby nie oni, to by człowiek nie istniał.
Pudelek pisze: Teraz zapewne dziennikarze go mianowali ministrem MON Albo to tak mało eksponowane stanowisko, że nie powinniśmy zwracać na to uwagi :)
Pudelek pisze:Poza tym powinieneś się cieszyć - już co najmniej dwóch panów z Opola się eksportowało na ważne stanowiska w ciągu tych paru dni.
Pudelek pisze:może nowy rząd zakaże używania prezerwatyw? Upiekłby dwie pieczenie przy jednym ogniu: wzrosłaby liczba dzieci, więcej patologii
telefon 110 pisze:U mnie w pracy większość zgłosiła akces do KOD-u i przeszła do konspiracji.
Poznać ich po rezystorach wpiętych w żakiet bądź marynarkę.
Krzyś66 pisze:Blue , Cezaryol już tu pisał ,że go to wszystko bawi
Basia Z. pisze:Jedno mnie w tej całej dyskusji (z obu stron) zastanawia.
Każdy z Was widzi minusy, tylko u tej "drugiej strony".
telefon 110 pisze:U mnie w pracy większość zgłosiła akces do KOD-u i przeszła do konspiracji.
cezaryol pisze:Jeśli za 50 lat ta "patologia" będzie wypracowywać pieniądze na Twoją emeryturę, to odeślesz je do ZUSu czy cokolwiek wtedy będzie?
cezaryol pisze:Jest też alternatywa; będziecie (my) zapraszać uchodźców do pracy, jak dzisiaj Niemcy
cezaryol pisze:Nadal uważam, że ktoś taki zajmuje miejsce w naszej świadomości głównie dlatego, że media się tym karmią.
cezaryol pisze:Minister ON to rzeczywiście mało eksponowane stanowisko ( patrz Konstytucja i ustawa o MON a nie gazety i TV )
cezaryol pisze:O jednym wiem, ale kogo drugiego masz na myśli to nie łapię.
cezaryol pisze:Marna to pociecha, bo jeśli prawie dzieciak, który nie zhańbił się specjalnie do tej pory za bardzo pracą dostaje takie stanowisko, to może jednak nie jest powód do radości.
Basia Z. pisze:telefon 110 pisze:U mnie w pracy większość zgłosiła akces do KOD-u i przeszła do konspiracji.
ASZdziennik ma dla nich dobre rady:
http://aszdziennik.pl/115783,halo-podzi ... acji-tajne
Pudelek pisze:nie kryję się z poglądami, że w rodzinach z większą ilością dzieci jest większa szansa na patologię.
buba pisze:Nie wiem czy te punkty sa napisane szyfrem czy ja jakos ostatnio zglupialam ale nic nie rozumiem....
Vlado pisze:Pokaż to rodzicom, na pewno się uśmieją
cezaryol pisze:telefon 110 pisze:U mnie w pracy większość zgłosiła akces do KOD-u i przeszła do konspiracji.
Że też się nie boją tak otwarcie, w tak niepewnych czasach...
cezaryol pisze:Tak więc Krzyś66, nie odmawiaj mi, proszę, możliwości uczestniczenia w dyskusji w sposób, który jakościowo nie odbiega od części wpisów a różni się co najwyżej formą.
Vlado pisze:Czy Ty uważasz, że powojenne wielodzietne pokolenie naszych dziadków było zbiorową patologią?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości