Ale to powinnaś popierać, w końcu to było w jedynym słusznym ustroju

Pudelek pisze:po wojnie za komuny było normą, że dokwaterowywali. Polacy, nie Niemcy. Pradziadkowie parę dobrych lat walczyli, aby się pozbyć tych lokatorów.
Pudelek pisze:Ale to powinnaś popierać, w końcu to było w jedynym słusznym ustroju
buba pisze:Myslalam ze juz od wielu lat takie zachowania sa potepiane...
buba pisze:Nigdy nie twierdzilam ze popieram wszystko jak leci co wtedy bylo.
buba pisze:Glupio ze teraz mamy szanse na powrot jedynie tych zlych rzeczy i to jeszcze w gorszej formie...
Vlado pisze:Jaki jest Twój pomysł na lepszy wskaźnik przyrostu naturalnego?
Vlado pisze:Dzisiaj tureckie myśliwce zestrzeliły rosyjski bombowiec, ciekawe co z tego wyniknie...
Pudelek pisze:
Glupio ze teraz mamy szanse na powrot jedynie tych zlych rzeczy i to jeszcze w gorszej formie...
ludzie w końcu sami wybrali PiS.
Pudelek pisze:Chcieli mieć socjalizm, to będą mieli
Pudelek pisze:a kto powiedział, że jestem za tym, aby w ogóle zwiększać wskaźnik przyrostu naturalnego? Skąd założenie, że musi być ludzi coraz więcej i więcej?
Vlado pisze:Jakie proponujesz rozwiązania na taką okoliczność?
buba pisze:akurat za sprowadzaniem do nas uchodzcow to bardziej byly poprzednie rzady niz PiS
buba pisze:Poczekamy zobaczymy- czekam na te bary mleczne
buba pisze:i schroniska w gorach bez pradu i lazienek
Vision pisze:No ale faktycznie może nie warto się przejmować co będzie za 200 lat.
Vision pisze:Ale popatrz na to teraz też tak, że często teraz tego się używa jako argumentu. Że z racji tego, że się nie rozmnażamy, to musimy przyjąć uchodźców którzy to robią i nam w tym pomogą.
Vlado pisze:ja dla jasności nie mam żadnego pomysłu;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości