Piotrek pisze:Tatraman pisze:Dlatego podałem linka przeciwważnego, by skontrować ot wrzuconego jako jedynie słuszny i bezdyskusyjny link Piotrka.
Wytykasz mediom manipulację a tym czasem sam takie praktyki stosujesz.
Nie powiedziałem przecież, że to jedyny i słuszny ogląd sprawy. Dałem link akurat do tej strony, bez żadnego komentarza ze swej strony, bo taka się mi pierwsza napatoczyła przeglądając internet.
Piotrek, przepraszam, ale taki link wrzucony bez słowa jest dla mnie jednocześnie napiętnowaniem danej osoby. Zwłaszcza pochodzący ze źródła na które jestem uczulony Tym bardziej, że sprawa Dudy jest mocna. Mnie zajęło chwilę, by znaleźć link rzucający trochę więcej światła. Ja nie zabieram głosu w sprawie. Chodzi mi tylko o spokojne, rzeczowe i... sprawiedliwe spojrzenie na problem. Sprawa w toku, poczekamy, zobaczymy...
Na chwilę obecną martwi mnie oderwanie europejskich elit od społeczeństw, które objawia się m.in. podejmowaniem decyzji bez liczenia się z nimi. Tak jest w wypadku imigrantów jak i nieskończonej ilości regulacji. To jest symptom pełzającego totalitaryzmu. I to jest realny problem. A władza może się wygodnie zasłaniać i nie brać odpowiedzialności. Dokąd to wszystko zmierza?