Pudelek pisze:część Żydów jest też Murzynami
Według niektórych Murzynów tylko oni są Żydami.
https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Hebrew_Israelites
Pudelek pisze:część Żydów jest też Murzynami
Dobromił pisze:Modlące się towarzystwo raczej nie zauważa pozytywów wsród Żydów i Rosjan.
R0BERT pisze:Zawsze zazdrościłem takim, co wszystko wiedza najlepiej, życie jest wtedy takie proste.
Basia Z. pisze:Nie widzę związku pomiędzy modleniem się a ogólnym nastawieniem do świata, więc proszę mi tutaj nie szufladkować ludzi.
Dobromił pisze: W życiu nie poznalem żadnego Żyda więc samo przez się rozumie, że nie mogę mieć o nich złego zdania. No chyba, że muszę mieć bo oni to zło i przekleństwo dla Polski
Basia Z. pisze:To zapraszam w przyszłym roku na marsz Vrba & Wetzler Memorial, przynajmniej na jeden dzień. Całkiem poważnie.
Basia Z. pisze:Jeżeli ludzie są tak zdesperowani, że są w stanie pchać wózek inwalidzki przez tysiące kilometrów, aby się dostać do tego "lepszego świata" - to co jest w stanie ich powstrzymać ?
Dobromił pisze:
Co do modlących się na JG. Jestem jakoś dziwnie przekonany, że baaaardzo duży procent tego towarzystwa nie wie o historii tego przedstawienia Matki Boskiej. (...)Modlące się towarzystwo raczej nie zauważa pozytywów wsród Żydów i Rosjan.
Dobromił pisze:
P.s. Moj błąd polegał na tym, że wszystkich modlących się wrzuciłem do jednego wora. Pisząc szczegółowo to chodziło mi o tzw. wyznawców Ojca z Torunia.
Krzyś66 pisze:acz uważam ,że kraje które które potrzebują tych imigrantów powinny otworzyć biura imigracyjne w Syrii czy Iraku
Krzyś66 pisze:A zwolennicy miłosierdzia pomad rozum niech odpowiedzą co będzie jak ich przybędzie kilka milionów ???
Krzyś66 pisze:a Ci ze wschodu czy się to komu podoba czy nie są w polskiej gospodarce niezbędni jak Polacy na Wyspach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości