nes_ska pisze:Niestety z ich dwóch stron bardzo blisko znajdują się pastuchy, co kończy się tym, że zostaję kopnięta
Co najwyżej Cię popieściło.
Bardzo ciekawa wędrówka. Samotne wędrowanie ma swój urok. A jeszcze w tak odludnych miejscach.
nes_ska pisze:Przez chwilę był zamieszkiwany przez rodzinę, której udało się tutaj wrócić po wypędzeniu, jednak zostali zmuszeni z powrotem do wyjazdu.
nes_ska pisze:W końcu wychodzę na otwartą przestrzeń, docierając już do Mochnaczki. Tutaj wreszcie odrobinę zawiewa
creamcheese pisze:Drzwi w czarnej robią wrażenie. Ostatnio gdy tamtędy przechodziłem (listopad )były zachecajaco uchylone. .
buba pisze:Wykazalas sie niesamowitym hartem ducha opuszczajac goscinne progi bazy namiotowej w Regetowie.
włodarz pisze:Co najwyżej Cię popieściło.
laynn pisze:Pod tym wpisem zdjęcie jest super!!!
buba pisze:Wykazalas sie niesamowitym hartem ducha opuszczajac goscinne progi bazy namiotowej w Regetowie. Ja jako osoba o bardzo slabej woli na 100% bym tam zostala!
nes_ska pisze:Agroturystyka nie była zła, i tak nie szukałam towarzystwa, bo byłam wymięta okrutnie, także przed dziesiątą już byłam w łóżku ...
creamcheese pisze:nes_ska pisze:Stan rzek jest dosyć niski, więc po kamyczkach, nie ściągając butów, przedzierałam się z jednego brzegu na drugi
Nawet jesienią słotną staram się przechodzić przez brody bez zzuwania butów .
sprocket73 pisze:ziaro pisze:Bardzo ładne te 3 ostatnie zdjęcia z pierwszego posta.
Przepiękne są!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości