Relacja lekko śmierdząca stęchlizną ;)
Relacja lekko śmierdząca stęchlizną ;)
Już nie mogłem wytrzymać. Wiecie jak to jest. Czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi...
Na wieczór miałem przez małżonkę zaplanowane urodziny kumpla w Inwałdzie. Ale to na wieczór... A rankiem 16 maja latara na niebie... Szybka decyzja na szybki trip. Trójkątnie... Kilka fotek...
I pełny albumik. Enjoy
Na wieczór miałem przez małżonkę zaplanowane urodziny kumpla w Inwałdzie. Ale to na wieczór... A rankiem 16 maja latara na niebie... Szybka decyzja na szybki trip. Trójkątnie... Kilka fotek...
I pełny albumik. Enjoy
Nie wiem, jak to jest, bo jestem wolnym człowiekiem. Może wystarczy otworzyć oknodarkheush pisze:Już nie mogłem wytrzymać. Wiecie jak to jest. Czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi...
Dario, nie wiedziałem, że masz brata bliźniaka... Muszę się też lada dzień wybrać na Potrójną, by zobaczyć babę-Diablaka
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Tępy dyszel