Beskid Mały - na Kiczerę
Jedno polskie powiedzenie mówi: ..co masz zrobić jutro zrób dzisiaj! Z kolei inne powiada: co się odwlecze - nie uciecze. I chyba w moim wypadku - częściej sprawdza się to drugie
Chciałbym Wam pokazać relację z wycieczki, którą odbyłem jeszcze jesienią ubiegłego roku. Wybór padł na odwiedzenie mojej bardzo ulubionej góry, a właściwie szczytu Kiczery. Już w 2010 w Międzybrodziu Żywieckim wytyczono kilka nowych szlaków turystycznych, których do końca jeszcze nie zaliczyłem. W końcu i pogoda i czas były sprzyjające. Dojechaliśmy autem bez większych przeszkód. Jedynie z powodu budowy mostu na Sole trzeba było nadłożyć 12 km. Ale nic to. Zaparkowaliśmy na ostatnim przystanku i w drogę.
Kilka fotek z trasy:
Cała relacja tutaj: http://szlakiibezdroza.blogspot.com/2015/04/jedno-polskie-powiedzenie-mowi.html
Beskid Mały - na Kiczerę
Jesienią też jest tam fajnie. Teraz na samym szczycie Kiczery pojawiła się nowa atrakcja Kto zgadnie co takiego?
My byliśmy tam tej wiosny a raczej zimy, a dokładnie 7 kwietnia.
Daję dwa zdjęcia kol. Ufoka. Jak widać na Kiczerze zima na całego
My byliśmy tam tej wiosny a raczej zimy, a dokładnie 7 kwietnia.
Daję dwa zdjęcia kol. Ufoka. Jak widać na Kiczerze zima na całego
Ostatnio zmieniony 2015-04-10, 18:52 przez maurycy, łącznie zmieniany 1 raz.