Sprawy techniczne itp.
Tak czy tak Pudel ma rację i się z nim zgadzam, a to zdanie było trochę niepotrzebne, sam nie lubię takich obron,nikt tu za karę nie jest, nic na siłę nie robi i przy tym pozostańmy.
A temat jak w pierwszym poście pisze, jest po to żeby zgłaszać co komu nie pasuje, więc nie ma problemu, wszystko biorę pod uwagę i nad tym pracuję, tylko jeszcze trochę to potrwa
A temat jak w pierwszym poście pisze, jest po to żeby zgłaszać co komu nie pasuje, więc nie ma problemu, wszystko biorę pod uwagę i nad tym pracuję, tylko jeszcze trochę to potrwa
to nie była żadna obrona, tylko mój prywatny wyraz wdzięczności.Vision pisze:Tto zdanie było trochę niepotrzebne, sam nie lubię takich obron,nikt tu za karę nie jest, nic na siłę nie robi
w końcu też się tu bawię.
a emotki, ważna sprawa! (też bym miała listę życzeń;)
Piotrek pisze:W banerze (na górze) obrazek-logo klubu powinien być jednak z lewej strony. Ale to już chyba było wałkowane.
To tak tylko, żeby sobie pomarudzić
ja tylko czekam na materiał fotograficzny, bez tego nic nie zdziałam.Vision pisze:Tam ma być jeszcze napis podobno "Góry bez granic" ale akurat tym to nie ja się zajmuję
Jakieś szkice banera już są, ale konkret będzie na konkretnych fotkach, kiedy do mnie dotrą.
Usmieszków będzie więcej, wczoraj były inne ale Piotrek zgłosił problem i na razie musi być tak, właściwie to nie chodzi o to jakie są, tylko o ich ilość, dopóki tego nie znajdę w kodzie, to nie może być ich za dużo, bo pod przeglądarkami Firefox i Internet Explorer rozwalają monitor w oknie odpowiedzi.
Pudelek pisze:na tym niżej zaznacza się, aby pokazywał nieprzeczytane posty, a nie logował automatycznie...
Faktem jest, że jeszcze raz się temu kwadratowi przyjrzałem, kliknąłem, zbadałem element i to jednak jest automatyczne logowanie. Zobacz posty bez odpowiedzi, to sobie klikasz w ten napis jako niezalogowany i je zobaczysz
Zresztą sprawdziłem to teraz kliknąłem w ten kwadrat i mnie zalogowało, po czym wyłączyłem kompa i włączyłem z powrotem i byłem zalogowany (wcześniej mnie wylogowywało) więc powinno Wam to działać, tylko wcześniej mieliście w profilu inaczej ustawione więc nie działało. Tak czy tak ten kwadrat jest od autologowania.
Drugą metodą na zaznaczenie autologowania jest nie wpisanie żadnych danych w pola logowania i kliknięcie od razu zaloguj, przekieruje Cię do strony gdzie będzie pisało, kliknij tutaj aby spróbować ponownie, klikasz tutaj i masz okno z kwadratem do autologowania.
PS: Bo widzę, że masz FX, więc przed podjęciem próby takiego logowania, wejdź w ustawienia --> prywatność --> usunąć pojedyncze ciasteczka i tam sobie usuń tylko te z klubchimalajowy.prohost.pl Po czym zresetuj przeglądarkę i dopiero spróbuj.
Faktem niestety też jest, że i tak będzie Cię co jakiś czas wylogowywać, bo jest to też związane z bezpieczeństwem, ja już na więcej wpływu tu nie mam i nie wiem od czego to zależy... może od skryptu, może od serwera dlatego od tego też są menadżery haseł i auto uzupełnianie w przeglądarkach, które sprawdza się bardzo dobrze. Wystarczy kliknąć myszką w pole nick i się samo uzupełnia... po czym klikasz tylko loguj i to jest w każdej przeglądarce
to niestety, u mnie bez zmian - o ile wczoraj wieczorem zalogowałem się automatycznie po kilku godzinach, to dzisiaj znowu od nowa musiałem wklepać login i hasło (hasło nie pojawiło się automatycznie, choć powinno - w innych miejscach się pojawia). Zaznaczam, że wcześniej zaznaczyłem opcję "autologowania", kiedy w końcu ją znalazłem
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
u mnie nie też nie skutkuje autologowanie wg tych metod, które opisał Vision, bo jak się tym sposobem loguję, to działa, jak u Piotra, ale znalazłam krótszą drogę i po prostu klikam w "zakazany" temat (czyli ten, gdzie się trza logować) i wtedy mam full automat (wyskakuje okienko z wpisanym już loginem i hasłem)
Przynajmniej w fx, bo to pewnie też zależy od ustawień w przeglądarce.
Przynajmniej w fx, bo to pewnie też zależy od ustawień w przeglądarce.
No bo w FX jako jedynej działa to trochę dziwnie w stosunku do tego forum . Najpierw trzeba kliknąć w pole nick w dolnym logowaniu - nic się nie dzieje, potem w pole nick w górnym logowaniu - dalej nic i dopiero potem drugi raz w pole nick w dolnym logowaniu i wtedy już się wyświetla nick jak w niego klikniesz uzupełnia Ci hasło Nic zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie jak się będzie logować przed domenę jak już ją uaktywnią. Ja na Chrome wszedłem po 12 godzinach i dalej byłem zalogowany. Jakieś postępy więc są
Jest to dziwne, bo u mnie też raz jest tak, raz inaczej, ale gdzieś wyczytałem, że jak tam zmiany wprowadzisz, to nawet do 72 godzin, mogą być jakieś różne problemy z logowaniem, więc może się ułoży, a jak nie to będziemy kombinować dalej... teraz znów tam będę musiał coś zmieniać, jak ta domena będzie