[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gzaFiX7R_Fw[/youtube]
P.S. Nawet jest rodzinny wątek o 2:29 (niech poloniści/polonistki odpowiedzą, która forma jest poprawna: z Łodzi, złodziei czy złodziejów)

Czyli TVN24 nie zawsze kłamie;)Piotrek pisze:Po części tak.
Co do tego gatunku muzycznego, to nie do końca rozróżniam dobre kawałki od flaków z olejem, ale jak jack na GS wrzucał swoje ulubione gitarowe kawałki, to przyznam, że i ja dostawałam czasem gęsiej skórki.Piotrek pisze:Zespół miał kilka świetnych płyt, potem nagrywali flaki z olejem i ostatnio znów zaczęli grać po ludzku.
bluejeans pisze:Davida Bowie (za którym wiem, pamiętam, że nie przepadasz Piotrze, no ale cóż poradzę:)
bluejeans pisze:No ale solo na gitarze elektrycznej, to zupełnie inna bajka:)
No, tak to możemy rozmawiaćPiotrek pisze:Może i przy tym
A Ty co tu jakieś uniki robisz? Nie możesz trochę zapościć? Toż ja tu poszczę dla zachęty do poszczenia, nojacie;)nes_ska pisze:To ja tutaj ukradkiem, po cichutku, między postami
Może i lubię, ale musiałbym posłuchać jego utworów. Słucham wielu wykonawców, ale przede wszystkim ma to być muzyka i śpiew; powiedzmy delikatnie, że nie przepadam za młockarnią i darciem (...). Z muzyki powinno płynąć jakieś przesłanie, pogoda ducha ...mazeno pisze:jeszcze powiedz, ze evangelosa papatanasiou lubisz.
Piotrek pisze:Nie byłem ciałem. Duchem natomiast zawsze z taką muzą jestem
I to jest to, czego od muzyki oczekuje przeciętny słuchacz: relaksu, spokoju, przeniesienia w inny wymiar świata.mazeno pisze:szerzej znany jako vangelis.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości