.....
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Tępy dyszel pisze:mazeno - mam pytanie.
W jakim celu na publicznym i ogólnodostępnym forum propagujesz łamanie prawa, poprzez pokazywanie łażenia po rezerwacie nie dopuszczonym do ruchu turystycznego i wspinaczkowego ?
bo to forum bez granic- wszystko wolno!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Tępy dyszel pisze:W jakim celu na publicznym i ogólnodostępnym forum propagujesz łamanie prawa, poprzez pokazywanie łażenia po rezerwacie nie dopuszczonym do ruchu turystycznego i wspinaczkowego ?
mazeno pisze:a pisze po to, zeby niektorzy zastanowili sie czy przepis o krzywiznie banana ma sens. i dlaczego ma. i dlaczego wlasnie z powodu tego, ze ma, nalezy go lamac.
Wodzu !!! Czy wskażesz nam, w równie prosty sposób, inne rzeczy nad którymi mamy się zastanowić ?
P.s. Mieli rację na Górskim Świcie, że cię zbanowali. Twa internetowa głupota jest o wiele większa od twych osiągnięć i od twego doświadczenia górskiego. OSG.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Wypowiedź godna Wodza.
Gościu, z tego co piszesz musisz miec z 45 lat. A zachowujesz się jak internetowy, rozkapryszony smarkacz.
Gościu, z tego co piszesz musisz miec z 45 lat. A zachowujesz się jak internetowy, rozkapryszony smarkacz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :