.....
- Malgo Klapković
Malgo Klapković pisze:a śnieg pod raki czy już nie za bardzo?
No przecież napisał wręcz "łopatologicznie"
mazeno pisze:duzo betonow (nomen omen, he, he), ale tylko z pozoru bezpiecznych - pod spodem poduchy puchu, z takim najlatwiej wyjechac. na polnocne stoki nawet nie ma co probowac wlazic.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
mazeno pisze:i pewnie dlatego go w koncu nie znalezlismy
Liczy sie sama droga, a cel to czesto malo istotny dodatek!
Poza tym jak sie czegos nie znajdzie zawsze jest powod aby jeszcze kiedys wrocic i jeszcze raz poszukac- moze sie akurat znajdzie to, albo co innego
mazeno pisze:przez caly dzien spotkalismy tylko jednego biegacza na podejsciu na ciemniaka, potem - nikogo. no ale taka "natura" tego odcinka grani.
Takie trasy lubie! zeby tylko jeszcze sniegu nie bylo a zamiast niego wygrzana skala!
Nie kusilo was zeby gdzies biwaczek zapodac? (z tego co kojarze to zimnolubny jestes wiec snieg ci w spaniu nie przeszkadza)
Ostatnio zmieniony 2015-03-23, 10:41 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Moje turystyki (koszykowe) wyglądają podobnie do G-14 - oszczędziłem połowę kasy
Edit - szybki jesteś mazeno, jest post i ... znika
Edit 2 - nie zauważyłem, że buba już dodała post (telefony rozpraszają podzielność uwagi )
Edit - szybki jesteś mazeno, jest post i ... znika
Edit 2 - nie zauważyłem, że buba już dodała post (telefony rozpraszają podzielność uwagi )
Ostatnio zmieniony 2015-03-23, 11:08 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
mazeno pisze:ceper - jedyne zniknelo, to wywalone przez admina moje wczorajsze dogryzanie vladziowi. ciekaw jestem czy sa kumplami.
Obrazek
a w paskowych nie zrobisz m6.
Chyba nie znikło, a zostało przeniesione, bo nie miało nic wspólnego z tematem wątku.
Tu nic nie znika, co najwyżej jest przenoszone - i dobrze.
Sama się udzielałam w tamtym wątku a teraz nie umiem znaleźć.
A aby nie być całkowicie poza tematem - piękne zdjęcia.
Ale początkującym taką trasę odradzałabym właśnie ze względu na owe "poduchy puchu pod betonem". Najbardziej zdradliwe zestawienie.
Ostatnio zmieniony 2015-03-23, 10:53 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.