A coś trzeba dodać?No chyba tylko to że mało kto bierze sprawę na poważnie.nadi184 pisze:No proszę.... już nikt nie ma nic do dodania? tak nagle wszystko ucichło.....
W worku. Raczańskim.
kasiek pisze:Aż dziwne, że wszyscy bronią osoby która tak naprawdę jest winna. I dziwić się, ze taka znieczulica panuje skoro akceptujemy takie rzeczy.
Chciałbym delikatnie zauważyć, że "wszyscy" to zbyt ogólne określenie. W tym temacie nie wypowiadają się wszyscy użytkownicy forum więc nie generalizujmy
.[/code]
Jak to w którym? Sąd miejscowy dla laynn, czyli chyba w DG. W innych przypadku zostanie zwrócony lub przekazany do właściwego sądu.
Obraza ma wielką wartość, niedawno dla 2k nie opłacało mi się pisać pozwu (niezapłacone faktury), ale to tylko 2k. Gdyby ktoś raczył urazić mą dumę, to zobaczy ...
Obraza ma wielką wartość, niedawno dla 2k nie opłacało mi się pisać pozwu (niezapłacone faktury), ale to tylko 2k. Gdyby ktoś raczył urazić mą dumę, to zobaczy ...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Bo jest taka zasada(według mnie),że wśród pijących,nie powinno być niepijących.To się naprawdę sprawdza ,wiem coś o tym
Ostatnio zmieniony 2015-03-12, 20:17 przez trotyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr i tak my wszyscy jesteśmy wrzuceni do jednego worka.Piotrek pisze:kasiek pisze:Aż dziwne, że wszyscy bronią osoby która tak naprawdę jest winna. I dziwić się, ze taka znieczulica panuje skoro akceptujemy takie rzeczy.
Chciałbym delikatnie zauważyć, że "wszyscy" to zbyt ogólne określenie. W tym temacie nie wypowiadają się wszyscy użytkownicy forum więc nie generalizujmy
.[/code]