Zimny Grojec.
Ave.
Ja zapewniam nocleg dwóm osobom. Trzecią mogę na podłogę zabrać.
Z hoteli jest takie coś : http://meteor-turystyka.pl/roma-zywiec,zywiec.html
Przemyślcie sprawę.
I mam mała propozycję trasy. Olać Skrzyczne, z Zimnika ruszyć doliną do leśniczówki i na Kościelec. Z niego na Malinowską, potem lekki powrót na Magurki. Wejście na Murońkę i potem albo zejdziemy do rzadko odwiedzanych wychodni i na dno doliny albo pięknie widokowymi zboczami Ostrego na parking. Czyli na miejsce wyjścia.
I jeszcze jedno - dworzec busów jest 35 sekund od dworca PKP.
Ja zapewniam nocleg dwóm osobom. Trzecią mogę na podłogę zabrać.
Z hoteli jest takie coś : http://meteor-turystyka.pl/roma-zywiec,zywiec.html
Przemyślcie sprawę.
I mam mała propozycję trasy. Olać Skrzyczne, z Zimnika ruszyć doliną do leśniczówki i na Kościelec. Z niego na Malinowską, potem lekki powrót na Magurki. Wejście na Murońkę i potem albo zejdziemy do rzadko odwiedzanych wychodni i na dno doliny albo pięknie widokowymi zboczami Ostrego na parking. Czyli na miejsce wyjścia.
I jeszcze jedno - dworzec busów jest 35 sekund od dworca PKP.
Ostatnio zmieniony 2015-01-05, 08:14 przez Dobromił, łącznie zmieniany 2 razy.
- Malgo Klapković
Tak. I właśnie tym przejściem wchodzi się od razy na przystanek busów.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tatrzański urwis
- Malgo Klapković
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze:kris75 napisał/a:
ma dwójkę z przodu.
No chyba z Tobą Kris .
Czyżby Stary Bocian zmalał ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Jak byłby kris75, urwis i ten "trzeci miejscowy", to zobaczyć nawalone całe trio bezcenne ... niczym spotkanie z trzema miejscowymi w górach. A tak na marginesie, dlaczego każdy uważa, że spotkać "miejscowych" to coś złego? Różne przypadki chodzą po ludziach, po górach też
A darkheush a'la Dario (dusza towarzystwa) i TNT'omek (artysta, który uwieczni chwile dla potomnych) też zawitają?
A darkheush a'la Dario (dusza towarzystwa) i TNT'omek (artysta, który uwieczni chwile dla potomnych) też zawitają?
Ostatnio zmieniony 2015-01-05, 16:19 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudel, dla mnie aktualnie każdy wyjazd wiąże się z dużą dawką logistyki i nie jest łatwo w ogóle się ruszyć. Dlatego jeśli mogę, to wolę wycelować w znośne warunki. Nie działa to tak, że w piątek po robocie pakuję manele i w sobotę rano spierdzielam, niestety.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.