Tia, od tej praktyki wątroba mi strajkuje.maurycy pisze:Ha, ha Wy zaś o tym piwie. Zamiast spożywać to tylko piszecie
Mniej teorii, więcej praktyki

nes_ska pisze:Pudelek pisze:Celtyckie Witnica w Kostrzynie
Okropieństwo
Vision pisze:Ten Ciechan faktycznie jest taki dobry? Bo w sumie nie piłem, a dzisiaj natrafiłem na taki wywiad...
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/new ... hash=60137
I tak się zastanawiam czy będzie z tego jakiś pożytek, czy z czasem po prostu te regionalne piwa w ramach większej popularności, nie zaczną zbliżać się smakiem do tych teraz najbardziej komercyjnych.
Basia Z. pisze:Miodowe mi smakowało, ale teraz znalazłam lepsze (wg mojego osobistego smaku) np. bardzo lubię miodowe i wiśniowe z browaru "Fortuna".
Ostatnio piłam też miodowe z browaru "Grybów", pewnie dostępne tylko lokalnie, ale rzeczywiście pyszne.
Vision pisze:Ten Ciechan faktycznie jest taki dobry?
Vision pisze:Tym bardziej, że już planują zapuszkowanie, w sumie racja, że piwo w puszkach lepiej się sprzedaje, ale jednak do mnie to nie przemawia.
Vision pisze:Ja ostatnio to piję głównie Miłosława i Raciborskie i mi smakują całkiem wybornie.
Ostatnio piłam też miodowe z browaru "Grybów", pewnie dostępne tylko lokalnie, ale rzeczywiście pyszne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości