Wieści z gór
W sumie to koncesje są między innymi po to aby właśnie pojazdy nie były rozklekotane, tylko spełniały dość rygorystyczne normy techniczne, jak również po to aby przestrzegano rozkładów jazdy.
I fakt, że od kiedy są koncesje to się poprawiło, pamiętam jakie powiązane sznurkiem rzęchy jeździły dawniej.
Jednak z tym przestrzeganiem rozkładów jazdy przez busiarzy to już jest znacznie gorzej.
Ale śmiech mnie bierze, jak czytam jak to busiarze bronią koncesji, a parę lat temu to było dla nich najgorsze zło
I fakt, że od kiedy są koncesje to się poprawiło, pamiętam jakie powiązane sznurkiem rzęchy jeździły dawniej.
Jednak z tym przestrzeganiem rozkładów jazdy przez busiarzy to już jest znacznie gorzej.
Ale śmiech mnie bierze, jak czytam jak to busiarze bronią koncesji, a parę lat temu to było dla nich najgorsze zło
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
No u mnie też nie , nie jestem ciepłym chłopaczkiemPiotrek pisze:goły zad faceta nie spowodował by u mnie braku skupienia na tym co pod nogami
Ja nie miałem już tej przyjemności na szczęściePiotrek pisze:Ja z tych co to jeszcze rosyjskiego się uczyli,
Wybaczam Ci ale popraw się i pilnie uczPiotrek pisze: wybacz mą łamaną angielszczyznę
- Tatrzański urwis
http://off.sport.pl/off/1,111379,164054 ... xSlotI3img
Wielkie brawa! , gdyby nie ta literka o to byłoby o mnie
Wielkie brawa! , gdyby nie ta literka o to byłoby o mnie
Wracając do tematu autobusu. http://24tp.pl/index.php?mod=news&strona=1&id=23928
Niestety nie ma nic o ewentualnym autobusie do Palenicy.
Niestety nie ma nic o ewentualnym autobusie do Palenicy.