Jeż On Tour part two
sprocket73 pisze:czy mama-jeż bije tatę-jeża?
Tak. Bo się nie przeżegnał przed jedzeniem.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
sokół pisze:Statystyki.... Tym razem dokładnie nie wiem, ile co i jak, bo szliśmy dużo bez szlaku. Na moje oko około dziesięciu km, przewyższenia jakieś 700-800m.
Kałuże i ilość wrzuconych do nich kamyczków zliczyłeś ?
Bez tego, statystyki się nie liczą.....
sokół pisze:Od lewej: mama jeż, tata jeż, mały jeż, babcia jeż
Jeż - brat albo siostra będzie ?
Fajnie, że tak szkolisz nowe pokolenie turystów. Ale czy chociaż ,,Jeż" jest zadowolony czy raczej idzie to ,,tak na siłę" ?
Niezmiennie polecam mroczny, groźny i straszny Żar. Dodatkowo Równicę - ,,Jeż" pochodzi a przy okazji będzie miał(a) mega plac zabaw w pobliżu
Jeż to jeż. Mały jeż zadowolony, babcia jeż marudziła, poszła do plecaka.
Julka zadowolona, ale zawsze musi mieć motywację, największą jest plac zabaw, oprócz tego kałuża, kamyki, takie tam,,,,
Równica - wiem, wiem, mam ją na oku (pętla od Polany przez Orłową), podobnie Czantoria (od Jawornika, z zejściem od Stokłosicy trawersem do Światowida, zeby cały czas w tłumach nie być)
Żar.... no jakoś tak nie jestem przekonany, u góry ponoć nic nie ma (chodzi o jakąś zjeżdzalnię, piaskownicę, coś w tym stylu) - gdyby było to na pewno bym tam ciągnął i łączył z widokową Kiczorą.,
Julka zadowolona, ale zawsze musi mieć motywację, największą jest plac zabaw, oprócz tego kałuża, kamyki, takie tam,,,,
Równica - wiem, wiem, mam ją na oku (pętla od Polany przez Orłową), podobnie Czantoria (od Jawornika, z zejściem od Stokłosicy trawersem do Światowida, zeby cały czas w tłumach nie być)
Żar.... no jakoś tak nie jestem przekonany, u góry ponoć nic nie ma (chodzi o jakąś zjeżdzalnię, piaskownicę, coś w tym stylu) - gdyby było to na pewno bym tam ciągnął i łączył z widokową Kiczorą.,
- Tępy dyszel
sokół pisze:Równica - wiem, wiem, mam ją na oku (pętla od Polany przez Orłową), podobnie Czantoria (od Jawornika, z zejściem od Stokłosicy trawersem do Światowida, zeby cały czas w tłumach nie być)
Panie, z tego co widzę, można ,,Jeżowi" wyżej ,,zawiesić poprzeczkę".
Np. Grześ w Tatrach Zachodnich.
,,Jeż" pobawi się z Grzesiem, popatrzy na ,,wołowinkę" i ,,ciuchcią" albo ,,z konikami" sobie pojedzie....
- Tatrzański urwis
- sprocket73
- Kontakt:
Im więcej o tym myślę, tym bardziej podejrzana jest ta cała jeżowa rodzinka.
Dlaczego tata-jeż stoi na baczność?
Jakiej płci jest Mały-jeż? Jeżeli to dziewczynka, to czemu samice mają taką przewagę liczebną w tej rodzince? A może Mały-jeż jeszcze nie wybrał swojej płci zgodnie z filozofią gender?
Jak to Dziadka-jeża nie ma jeszcze? Jak może nie być jeszcze dziadka, skoro są już dzieci i wnuki? Chyba, że to zwykła 'literówka' i nie ma go już, bo umarł. Jeżeli umarł, to kto go wykończył?
Dlaczego tata-jeż stoi na baczność?
Jakiej płci jest Mały-jeż? Jeżeli to dziewczynka, to czemu samice mają taką przewagę liczebną w tej rodzince? A może Mały-jeż jeszcze nie wybrał swojej płci zgodnie z filozofią gender?
Jak to Dziadka-jeża nie ma jeszcze? Jak może nie być jeszcze dziadka, skoro są już dzieci i wnuki? Chyba, że to zwykła 'literówka' i nie ma go już, bo umarł. Jeżeli umarł, to kto go wykończył?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Malgo Klapković