Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Wiem, czytałem. Spytam się go czy wie co znaczy "psychopata".
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Piątek, sobota, niedziela. Trzy dni w Śląskim. Prawdopodobnie śląski odcinek GSB. Noclegi na Stożku i pod Baranią. Meta w Węgierskiej Górce i odwiedziny u Dobromiła
Jakby się ktoś kręcił w pobliżu, to zapraszam.
Jakby się ktoś kręcił w pobliżu, to zapraszam.
Ostatnio zmieniony 2014-07-08, 20:00 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Jutro Tatry Słowackie. Tylko nie wiem gdzie. Jak wrócę i dowiem się gdzie byłem to zdam relację.
Witam wszystkich tatromaniaków.
Dziś do zaoferowania mam dobrą zabawę i piękne widoki.
Chciałbym zaprosić was na wycieczkę organizowaną na długi wekkend, nie jest to kosztowna wycieczka a myślę że wrażenia przyniesione do domu będą tego warte.
Zapraszam tych co po górach chodzą już jakiś czas jak i początkujących którzy dopiero zaczynają swoją przygodę wyprawami górskimi po naszych pięknych Tatrach.
Poziom wycieczki oceniam na średni.
Przedział już zapisanej ekipy to : 22-26lat
Jeżeli byłbyś zainteresowany dołączeniem się do nas odwiedź: Więcej o wycieczce tutaj
Pozdrawiam, po powrocie pojawi się relacja którą także wam postaram się udostępnić
Dziś do zaoferowania mam dobrą zabawę i piękne widoki.
Chciałbym zaprosić was na wycieczkę organizowaną na długi wekkend, nie jest to kosztowna wycieczka a myślę że wrażenia przyniesione do domu będą tego warte.
Zapraszam tych co po górach chodzą już jakiś czas jak i początkujących którzy dopiero zaczynają swoją przygodę wyprawami górskimi po naszych pięknych Tatrach.
Poziom wycieczki oceniam na średni.
Przedział już zapisanej ekipy to : 22-26lat
Jeżeli byłbyś zainteresowany dołączeniem się do nas odwiedź: Więcej o wycieczce tutaj
Pozdrawiam, po powrocie pojawi się relacja którą także wam postaram się udostępnić
W czwartek, 31.VII.2014, prawdopodobnie Rysy od słowackiej strony. Oczywiście zależy od pogody.
- Tępy dyszel
Nie chcę zapeszyć, ale prawdopodobnie od 23 sierpnia ruszamy z koleżankami (Anią i Magdą) na prawie tydzień na szeroko pojęty Spisz - trochę krajoznawczo, trochę górsko.
Zacząć chcemy od Spisza Polskiego z kursantami SKPG, a potem od poniedziałku przeciwległy koniec Spisza - czyli rejon Gelnicy i jak się da (czytaj nie będzie zbyt dużych wiatrołomów) to przejście przynajmniej kawałka Rudaw Spiskich.
Imprezę chcemy skończyć koło Barcic - od czwartku na festiwalu Pannonica.
Zacząć chcemy od Spisza Polskiego z kursantami SKPG, a potem od poniedziałku przeciwległy koniec Spisza - czyli rejon Gelnicy i jak się da (czytaj nie będzie zbyt dużych wiatrołomów) to przejście przynajmniej kawałka Rudaw Spiskich.
Imprezę chcemy skończyć koło Barcic - od czwartku na festiwalu Pannonica.
- Tępy dyszel
09.08.2014 - Wracam do Doliny Koprowej bo poprzednio cel nie został zrealizowany. W składzie jednoosobowym, bez misca i góró więc mam szansę
Start z Trzech Studni lub Podbańskiej około 4.30-5.00.
10.08.2014 Zawrat-Kozi Wierch.
Wyjście z Palenicy Białczańskiej około 6.00.
Start z Trzech Studni lub Podbańskiej około 4.30-5.00.
10.08.2014 Zawrat-Kozi Wierch.
Wyjście z Palenicy Białczańskiej około 6.00.
Ostatnio zmieniony 2014-08-08, 19:03 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.