Zemgliło mnie
Zemgliło mnie
Tak się zdarza, człowiek sobie idzie i ma nadzieję, że sie przejaśni i na nadziei się kończy. A traska była ładna: Rycerka Kolonia- Przegibek- Bendoszka- Praszywka- Rycerka G. i mógł sobie człowiek oczy nacieszyć i wypstrykać z pół karty zdjęć a tak...
...były rzadkie chwile z kolorem innym niż blady
i ostatnie chwile jako takiej widoczności
bo później to już tylko nicość.
Up, przepraszam, wkradła się chwila wspomnień
W rzeczywistości było ciut inaczej
Ale że trafiłem na punkt widokowy grzechem byłoby nie skorzystać...
...i popatrzeć na Fatrę, wszak oczy zawsze cieszą te słowackie pasma.
(zdjęcie zawiera lokowanie produktu )
potem już z górki
tu rozejście szlaków- odbicie do Rycerki Koloni. Dobra myśl z tym skrótem, można zrobić nie długą pętlę, choć na mapach nie spotkałem się jeszcze by szlak był naniesiony. W sumie jest to drugie zejście, bo wcześniej też jest ale chyba gminny szlak. Ale ja postanowiłem iść wiernie do końca bez skrótów, przez Praszywkę.
W końcu most nie w remoncie
klimaty
Praszywka
chodzące mgły
i trochę więcej fotek dla cierpliwych->
http://www.zuziawdrodze-album.cba.pl/praszywka062014
Trochę jednak szkoda. Nie pierwszy raz tędy idę ale zawsze (choć mglista pogoda ma urok) przyjemniej wśród ładnych widoków, tym bardziej gdy trasa ma potencjał.
...były rzadkie chwile z kolorem innym niż blady
i ostatnie chwile jako takiej widoczności
bo później to już tylko nicość.
Up, przepraszam, wkradła się chwila wspomnień
W rzeczywistości było ciut inaczej
Ale że trafiłem na punkt widokowy grzechem byłoby nie skorzystać...
...i popatrzeć na Fatrę, wszak oczy zawsze cieszą te słowackie pasma.
(zdjęcie zawiera lokowanie produktu )
potem już z górki
tu rozejście szlaków- odbicie do Rycerki Koloni. Dobra myśl z tym skrótem, można zrobić nie długą pętlę, choć na mapach nie spotkałem się jeszcze by szlak był naniesiony. W sumie jest to drugie zejście, bo wcześniej też jest ale chyba gminny szlak. Ale ja postanowiłem iść wiernie do końca bez skrótów, przez Praszywkę.
W końcu most nie w remoncie
klimaty
Praszywka
chodzące mgły
i trochę więcej fotek dla cierpliwych->
http://www.zuziawdrodze-album.cba.pl/praszywka062014
Trochę jednak szkoda. Nie pierwszy raz tędy idę ale zawsze (choć mglista pogoda ma urok) przyjemniej wśród ładnych widoków, tym bardziej gdy trasa ma potencjał.
Ostatnio zmieniony 2014-06-17, 22:13 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zemgliło mnie
Piotrek pisze:(choć mglista pogoda ma urok)
jak najbardziej, Twoja mgła jest bardzo mglista , wręcz powala
Piotrek pisze: Rycerka Kolonia- Przegibek- Bendoszka- Praszywka- Rycerka G.
ale tych typów nie znam
Piotrek napisał/a:
Rycerka Kolonia- Przegibek- Bendoszka- Praszywka- Rycerka G.
ale tych typów nie znam
Trzecia liga. Obywatel Piotr po takich stale łazi. Ponoć dla Ojczyzny.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Przyznam, że jak szedłem to wspominała mi sie relacja Darkeusha i Krisa z ich niedawnej wycieczki. Totalny kontrast , dwa różne światy. Z tą różnica, że oni widzieli gdzie idą ja tylko wiedziałem
Mocny tekst
W takim razie wszystkim tatusiom-wielbłądom, skoro zamierzają ruszyć w teren z pociechami, życzę owocnego parcia w górę
Pamiętajcie, nosidło z zawartością to nie plecak (o co chodzi wyjdzie w praniu )
TNT'omek pisze:Tomasz pisze:Ja muszę za jakiś czas do nosidła dorobić małe strzemiączka
i wędzidło dla tatusia
Mocny tekst
W takim razie wszystkim tatusiom-wielbłądom, skoro zamierzają ruszyć w teren z pociechami, życzę owocnego parcia w górę
Pamiętajcie, nosidło z zawartością to nie plecak (o co chodzi wyjdzie w praniu )
Piękna trasa, a tu zonk z widokami.
No cóż, na szczęście wiedziałeś, co zwykle widać na lewo i na prawo.
I nie było widać brzydoty szczytu Będoszki.
Za to las we mgle bardzo klimatyczny.
W ogóle to ostatnio coś często się kręcisz Pan wokół Rycerzowej. Nowe podboje dla Kolumbów sie szykują? Czy też Złoniemił zażądał Zimnika na wyłączność?
No cóż, na szczęście wiedziałeś, co zwykle widać na lewo i na prawo.
I nie było widać brzydoty szczytu Będoszki.
Za to las we mgle bardzo klimatyczny.
W ogóle to ostatnio coś często się kręcisz Pan wokół Rycerzowej. Nowe podboje dla Kolumbów sie szykują? Czy też Złoniemił zażądał Zimnika na wyłączność?