kris75 pisze:Mam też kolegów co zakupili owe e-papierosy większość wróciła do zwykłych fajek.
tatromaniak pisze:E-papieros to wielka lipa z entuzjazmem na początku niemal u każdego rzucającego to dziadostwo nikotynowe !!!
A ja Wam powiem, że trochę jesteście w błędzie, bo e-papierosa wcale nie wymyślono po to, żeby rzucać palenie Kto tak myśli to dał się nabrać. Wymyślone to zostało, przez to, że wprowadzili w wielu miejscach publicznych zakaz palenia i to miało być rozwiązaniem na ten zakaz. To, że nasi dystrybutorzy wypisują takie hasła, że to dobre na rzucenie palenia, to tylko hasła reklamowe, żeby się sprzedawało i nic więcej. E-papieros jest bardzo dobrym zamiennikiem papierosa i taką rolę ma spełniać i ją spełnia, co widać choćby po mnożących się punktach sprzedaży tego wynalazku i chodzących z tym coraz więcej ludzi. Chociaż można tam też wlać płyn beznikotynowy i sobie palić, ale na ten temat nic nie wiem bo nikt z moich znajomych tego nie próbował, a mam wielu znajomych co to pali. Tak czy tak, to nie jest po to żeby rzucać palenie Jest to po to żeby palić inaczej i przy okazji wiele plusów z tego wynika...
PS: Jedyne czego się można obawiać, to tego, że za parę lat w jakiś badaniach wykryją w tym jakieś świństwo... bo póki co jest to dosyć zdrowy sposób palenia.