21 maja br./ środa / - Babia Góra.
- tatromaniak
21 maja br./ środa / - Babia Góra.
W najbliższą środę zamierzam sprawdzić jak tam ze śniegiem na Królowej po ostatnich jego opadach.
Będę jechał samochodem z Dunajca przez Jabłonkę i mogę po drodze kogoś ewentualnie zgarnąć.
Trasa: Krowiarki - Sokolica - Diablak - Brona / wypad na Małą Babią jeżeli będzie czas, siła i bardzo dobra widoczność / - Markowe Szczawiny - Krowiarki.
Ładna pogoda to już moja sprawa !!!
Będę jechał samochodem z Dunajca przez Jabłonkę i mogę po drodze kogoś ewentualnie zgarnąć.
Trasa: Krowiarki - Sokolica - Diablak - Brona / wypad na Małą Babią jeżeli będzie czas, siła i bardzo dobra widoczność / - Markowe Szczawiny - Krowiarki.
Ładna pogoda to już moja sprawa !!!
Ostatnio zmieniony 2014-05-19, 21:41 przez tatromaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Tatromaniak chyba będziesz musiał przesunąć termin . Raczej do tego czasu pogody nie będzie .
A pro po, gdyby to był czwartek ( mam wolny ) to też bym się wybrał , z tym , że ja bym jechał autem od strony Bielska, przez Andrychów, Wadowice .
Jakby ktoś był jeszcze chętny to pisać . Samemu mi się nie chce .
A pro po, gdyby to był czwartek ( mam wolny ) to też bym się wybrał , z tym , że ja bym jechał autem od strony Bielska, przez Andrychów, Wadowice .
- tatromaniak
maurycy pisze:Tatromaniak chyba będziesz musiał przesunąć termin . Raczej do tego czasu pogody nie będzie .
Mam Królową na podglądzie z okna a co do terminu to dla mnie każdy praktycznie jest dobry byle była odpowiednia do wędrówki pogoda.
maurycy pisze: A pro po, gdyby to był czwartek ( mam wolny ) to też bym się wybrał , z tym , że ja bym jechał autem od strony Bielska, przez Andrychów, Wadowice .
Jeśli pogoda będzie git mogę się z Tobą Maurycy zabrać. Telefon znasz albo pisz na priv.
Zapowiada się upał na maxa . Na pewno chętnie się wybiorę . Kto jeszcze jest chętny ? .mrozu pisze:maurycy pisze: A pro po, gdyby to był czwartek ( mam wolny ) to też bym się wybrał , z tym , że ja bym jechał autem od strony Bielska, przez Andrychów, Wadowice .
Jeśli pogoda będzie git mogę się z Tobą Maurycy zabrać. Telefon znasz albo pisz na priv.
- tatromaniak
- tatromaniak
To może innym razem powędrujemy, np. w piątek lub sobotę?
Z okolic Pszczyny wybieramy się któregoś z tych dni / decyzja dziś wieczorem / na Pilsko od Przełęczy Glinne i mam 2 wolne miejsca w samochodzie w jedną stronę bo po wycieczce jadę dalej do siebie na Podhale.
Z okolic Pszczyny wybieramy się któregoś z tych dni / decyzja dziś wieczorem / na Pilsko od Przełęczy Glinne i mam 2 wolne miejsca w samochodzie w jedną stronę bo po wycieczce jadę dalej do siebie na Podhale.
Ostatnio zmieniony 2014-05-20, 10:59 przez tatromaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- tatromaniak
- tatromaniak
- tatromaniak
maurycy pisze:Widzę, że po lekku szalejesz po górachtatromaniak pisze:Pogoda dopisała.
Szlaki praktycznie bez turystów.
Wykonana trasa: Krowiarki - Sokolica - Diablak - Brona - Mała Babia - Brona - Markowe Szczawiny - Krowiarki.
Czas na przygotowania do Pilska !!!
Wykorzystuję pogodne dni bo jedynie takie nie uważam nie stracone na górskich szlakach.