02.05.2014 Beskid Żywiecki: Boracza - Lipowska - Rysianka
- Tępy dyszel
- Malgo Klapković
Tępy dyszel pisze:Wy tu pierdu, pierdu, a galerii zdjęć ,,Klapkomiły" jak nie ma, tak nie ma. Co jest ????
Sorki, nadal nic z nimi nie zrobiłam, mam teraz ważniejsze sprawy, a swoją drogą, to jak nie wezmę się za zdjęcia od razu, to potem już mi się wcale nie chce. Poza tym Wasze były tak piękne, że wystarczyło mi je pooglądać.
Tępy dyszel pisze:Przyznać się, co ukrywacie ?
Po prostu moje są słabe Na zdjęciach "nic ciekawego" tylko góry i góry, które i tak wszystko zasłaniają
Malgo Klapković pisze:Został mi do przejścia szlak żółty na Raczę i stamtąd do Przegibka, Rycerzowej, Muńcół oraz przez Zapolankę – także tu będę celować w przyszłości
Tylko tyle ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Tomasz pisze:na Rysiance i Lipowskiej byłem niejednokrotnie
Dwukrotnie ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
He, he widać żeś z daleka . Romanka wiedzie prym przynajmniej w jednej kwestii . Te 100 metrów wysokości więcej widać z każdej strony .Malgo Klapković pisze:O Romanie nigdy nie zapomnę
Cały wyjazd mi się myliło czy idziemy na Rycerzową, czy na Rysiankę, czy na Romankę, wszystko na R rrrrrrr
Za to Rysianka i Rycerzowa na pewno ze swoimi schroniskami są bardziej klimatyczne .
- Malgo Klapković
Nie jestem zwolenniczką zwiedzania wszystkiego podczas jednej wizyty, lubię wracać nawet w te same miejsca Aczkolwiek zawsze staram się coś urozmaicić.
Dla masochistów, parę zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1018025537 ... 4671375250
Dla masochistów, parę zdjęć:
maurycy pisze:Malgo Klapković napisał/a: O Romanie nigdy nie zapomnę
Cały wyjazd mi się myliło czy idziemy na Rycerzową, czy na Rysiankę, czy na Romankę, wszystko na R rrrrrrr He, he widać żeś z daleka
Ale duchem, zawsze blisko gór
maurycy pisze:Romanka wiedzie prym przynajmniej w jednej kwestii . Te 100 metrów wysokości więcej widać z każdej strony .
Romanka to ciekawa górka, na pewno "góruje" w tym paśmie...nie sposób jej nie odróżnić..ale Lipowska, czy Rysianka..nie odstępuje zbytnio wysokością
Całkiem,całkiem . Masz coś więcej ?Malgo Klapković pisze:Dla masochistów, parę zdjęć:
- Malgo Klapković