ceper pisze:3 tygodnie temu jeszcze go nie było.mirek pisze:Oooo na Bendoszce nowy podest jest.
Stary podest wydawał mi się w dobrym stanie więc cóż się mogło stać, spalił się czy co? że nowy robia.
Piotrek pisze:więc cóż się mogło stać, spalił się czy co? że nowy robia.
Jest i ostatni tajemniczy towarzysz wycieczki
Tyle zdjęć Tępego w jednym albumie to chyba jeszcze świat nie widział
Zachód też mieliście przyzwoity Ja niestety nie zdążyłam w żadne widokowe miejsce
maja pisze:i , że jest facetem ( dokumentacja fotograficzna) , bo osobiście zaczynam się zastanawiać po której stronie "mocy" jestem
Malgo - jesteś bardzo fotogeniczna . Szkoda , że nie wstawiliście troszkę tych fotek z picassy do relacji .Malgo Klapković pisze:Ooo są i kolejne zdjęcia mojej zadumanej facjaty Będę mogła coś podkraść nikczemnie
Miło powspominać, a pomyśleć, że tydzień temu o tej porze siedzieliśmy sobie na Praszywce...
sokół pisze:Kiedy oficjalnie będą kolejne dni?
maurycy pisze:Malgo - jesteś bardzo fotogeniczna
Dobromił pisze:Tępy - i jak tam uduchowienie ?
ceper pisze:A dlaczego nie udałeś się "uraczyć" gulaszową?
Dobromił pisze:Rozebrali na relikwie.
forse pisze:Moja galeria
Piotrek pisze:Malgo mocno zadumana nad mineralną. Pewnie się zastanawia czy brać udział w lokowaniu produktu
sokół pisze:Kiedy oficjalnie będą kolejne dni?
maja pisze:a autorowi relacji gratuluję samozaparcia , że nie grzeje dupy przed komputerem
i , że jest facetem ( dokumentacja fotograficzna)
maja pisze:bo osobiście zaczynam się zastanawiać po której stronie "mocy" jestem
maja pisze:Fajna ekipa i fajna wycieczka, pogoda też fajna...
Dobromił pisze:Jak Ci się to objawia ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 187 gości