Tu się witamy
-
-
erwus! A tak skromnie się powitam
Czołem! ... skromnie, pod osłoną nocy:D
Ostatnio zmieniony 2014-04-13, 10:05 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Malweroska pisze:kris75 pisze:To ja też skromnie WON!!!!!
Ale że co ?!! z palcem wskazującym delikante wy!@#$ !!
WON świadczy o kulturze powitania. Nic lepszego nie mogło Cię spotkać.
Ostatnio zmieniony 2014-04-13, 11:30 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To w takim razie dziękuję za serdeczne powitanie :)Dobromił pisze:kris75 napisał/a:
To ja też skromnie WON!!!!!
Ale że co ?!! z palcem wskazującym delikante wy!@#$ !!
WON świadczy o kulturze powitania. Nic lepszego nie mogło Cię spotkać.
Wiesz... taki uraz został jak babcia za każdym przekleństwem mówiła: Nie mów tak brzydko bo Ci bozia język upierdoli!darkheush pisze:Luz, tutaj można kląć
Malweroska pisze:bo Ci bozia język upierdoli!
To rozumiem Witaj w gronie chamów bez wykształcenia... Jeszcze będziesz żałować...
Ostatnio zmieniony 2014-04-13, 16:04 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć.
W każdym razie za uprzejme i kulturalne zachowania ban nie grozi. Za wykształcenie wyższe niż Darka, czyli Zespół Szkół Podstawowych, też nie ,
W każdym razie za uprzejme i kulturalne zachowania ban nie grozi. Za wykształcenie wyższe niż Darka, czyli Zespół Szkół Podstawowych, też nie ,
Ostatnio zmieniony 2014-04-13, 19:54 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozważania i dysputy na temat miejsc do kimania przeniesione tu->
spanko-co-kto-lubi-vt1239.htm#28202
spanko-co-kto-lubi-vt1239.htm#28202
Mam na imię Piotr i mieszkam w Tychach.
Po kilku latach zastoju spowodowanym krótko mówiąc "życiem", postanowiłem na nowo rozruszać swoje stare kości i wyruszyć na szlaki z taką samą miłością i szacunkiem jak z przed lat.
Zdeptałem trochę Beskidy, Bieszczady i Tatry lecz jakoś nie dane mi było zawitać w Sudety. I dlatego postanowiłem w tym roku zaliczyć wypad wakacyjny w Góry Sowie, oczywiście nie licząc jednodniowych wycieczek w pobliskie góry.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska na szlakach.
Po kilku latach zastoju spowodowanym krótko mówiąc "życiem", postanowiłem na nowo rozruszać swoje stare kości i wyruszyć na szlaki z taką samą miłością i szacunkiem jak z przed lat.
Zdeptałem trochę Beskidy, Bieszczady i Tatry lecz jakoś nie dane mi było zawitać w Sudety. I dlatego postanowiłem w tym roku zaliczyć wypad wakacyjny w Góry Sowie, oczywiście nie licząc jednodniowych wycieczek w pobliskie góry.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska na szlakach.
Cześć!;) Witam świeżą forumową krew! Weekend zazwyczaj jest dość martwy, pewnie większość szaleje w terenie. Zachęcam do pisania relacji i do zobaczenia na szlakach
Ostatnio zmieniony 2014-05-10, 19:43 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.