Bardzo szybki trip
Bardzo szybki trip
Zostawiłem na Potrójnej nieśmiertelny kapelusik. A że mam wolne i pogoda dopisuje postanowiłem wypróbować swoją nową zabawkę gps i odnaleźć skałę zwaną Warownią na Trakcie.
Leniwy start z Praciaków. Jednak jest zimno, lecz po kilkunastu minutach podwijam rękawki. Trasa doskonale mi znana, choć chaszczingowa. Szkoła, górne chałupy, Chatka
Chwila zadumy nad losem degenerata przy zimnym, złocistym i ruszam dalej w stronę )( Kocierskiej. Trochę focę.
Zmykam w chaszcze. Idę pierwszy raz w życiu po gps-ie i trafiam bezbłędnie.
Warownia na Trakcie. N 49º 46' 50,0 E 19º 19' 46,5"
I pano na Targanice...
Pozostaje zejść i poczekać 7 (słownie siedem) minut na busika.
Szczegóły trasy po kliku w mapkę:
Kompletny albumik poniżej. Enjoy
Leniwy start z Praciaków. Jednak jest zimno, lecz po kilkunastu minutach podwijam rękawki. Trasa doskonale mi znana, choć chaszczingowa. Szkoła, górne chałupy, Chatka
Chwila zadumy nad losem degenerata przy zimnym, złocistym i ruszam dalej w stronę )( Kocierskiej. Trochę focę.
Zmykam w chaszcze. Idę pierwszy raz w życiu po gps-ie i trafiam bezbłędnie.
Warownia na Trakcie. N 49º 46' 50,0 E 19º 19' 46,5"
I pano na Targanice...
Pozostaje zejść i poczekać 7 (słownie siedem) minut na busika.
Szczegóły trasy po kliku w mapkę:
Kompletny albumik poniżej. Enjoy
- Malgo Klapković
Ładne bydlę. Jak przejdziemy Beskid Śląski to z Piotrem przetoczymy się w Mały. Czyli gdzieś tak za 6 lat.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
A mówią, że jak się nie ma w głowie /nie dotyczy to %%%%%/, to ma się w nogach. Powiedzenie to potwierdza niniejsza relacja
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Do tego czasu Piotrek musi opanować obsługę Poloneza co byśmy z kulturą wracali. Albo opanujemy wszystkie busy w okolicy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Malgo Klapković