Sport
No i mamy skład na IO. Kamil Stoch, Jan Ziobro, Dawid Kubacki, Piotr Żyła i Maciej Kot. Ja jestem z niego zadowolony. To i tak pierwszy raz w historii, gdzie w ogóle mamy w czym wybierać. A 4 Polaków w 20 pucharu świata to my nigdy nie mieliśmy. Co do Kubackiego to nie wiem czy wystąpi w konkursie jakimkolwiek czy nie, ja też nie zapominam o tym, że w drużynówce to on raczej nigdy nie zawala, a podczas ostatnich mistrzostw świata, gdzie zdobyliśmy brązowy medal, był drugim naszym zawodnikiem zaraz po Stochu. Lepszy od Kota i od Żyły, więc przynajmniej doświadczenie jakieś ma. Wg mnie jest to lepszy wybór niż branie niedoświadczonego Murańki, któremu taki mistrz jednego skoku, już złoto olimpijskie wróżył.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 6 razy.
Vision pisze:To i tak pierwszy raz w historii, gdzie w ogóle mamy w czym wybierać. A 4 Polaków w 20 pucharu świata to my nigdy nie mieliśmy.
Fakt. Od roku zaczynamy mieć drużynę w tym sporcie, nie tylko indywidualności - jak dotychczas. I to drużynę z całkiem niezłymi rokowaniami. W Soczi może być ciekawie
"Dziwny jest ten świat..."
Trzeba chłopakom dać szansę. To ze mamy w końcu jakąś drużynę to dobrze mówisz, może nie wszyscy pierwszych lotów ale jakiś poziom w miarę się trzyma.
I ten sezon, też trzeba wziąć pod uwagę jaki jest ze względu na pogodę, ciągle jakieś problemy, nie ma tego zimowego rytmu. Tak mi się wydaje.
Cudów w Soci pewnie nie będzie ale myślę, że wstydzić też się nie będzie czego
I ten sezon, też trzeba wziąć pod uwagę jaki jest ze względu na pogodę, ciągle jakieś problemy, nie ma tego zimowego rytmu. Tak mi się wydaje.
Cudów w Soci pewnie nie będzie ale myślę, że wstydzić też się nie będzie czego
Vision pisze:Wg mnie powinni to przerwać po 20 zawodnikach i sobie odpuścić.
Kilka lat temu Tomasz, Prezes i ja trafiliśmy na pijane bydło, popaćkane po mordach na biało i czerwono, bydło wystrojone w szmatki biało - czerwone z napisami ( bo flagą narodową to coś nie jest ), bydło drące mordy. Było to po odwołanym konkursie. My wracaliśmy z Kuźnic, bydło spod skoczni. Bydło nas zaatakowało. Jako, że była to zima ze śniegiem to mieliśmy czekany. Wyciągneliśmy je. Bydło ( to co jeszcze potrafiło biegać ) gwałtownie się oddaliło. Pozostałe bydło albo leżało w śnieżnym błocie albo przepraszało.
P.s. Ogólnie mówiąc lubię oglądać w TV ( posiadam ) skoki i loty narciarskie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Vision pisze:Wg mnie powinni to przerwać po 20 zawodnikach i sobie odpuścić.
Kilka lat temu Tomasz, Prezes i ja trafiliśmy na pijane bydło, popaćkane po mordach na biało i czerwono, bydło wystrojone w szmatki biało - czerwone z napisami ( bo flagą narodową to coś nie jest ), bydło drące mordy. Było to po odwołanym konkursie. My wracaliśmy z Kuźnic, bydło spod skoczni. Bydło nas zaatakowało. Jako, że była to zima ze śniegiem to mieliśmy czekany. Wyciągneliśmy je. Bydło ( to co jeszcze potrafiło biegać ) gwałtownie się oddaliło. Pozostałe bydło albo leżało w śnieżnym błocie albo przepraszało.
P.s. Ogólnie mówiąc lubię oglądać w TV ( posiadam ) skoki i loty narciarskie.
bardzo mi się podobna ta historia.
idę w góry cieszyć się życiem..
- Tatrzański urwis