Co nam w duszy gra...

Tutaj znajdziecie tematy nie związane z górami, coś o muzyce, filmach, sporcie, polityce i czymkolwiek innym...
Awatar użytkownika
Adrian

Re: Co nam w duszy gra...

Postautor: Adrian » 2025-03-13, 20:30

Fajna wersja bieszczadzkich aniołów jest poniżej tego kawałka który Ty wstawiłeś.
Awatar użytkownika
Coldman
Kontakt:

Postautor: Coldman » 2025-03-13, 21:00

Adrian pisze:Fajna wersja bieszczadzkich aniołów jest poniżej tego kawałka który Ty wstawiłeś.

Nie wiem jaka tam wyskoczyła :D, ale ta jest najlepsza. https://youtu.be/LU7Qzav1XLs?si=ngjrJK7R72FyXZgW
Tylko tą piosenkę trzeba dawkować, za dużo razy to nie dobrze.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Voodyao

Postautor: Voodyao » 2025-03-17, 15:34

Zalewski jest bardzo utalentowanym facetem, zarówno wokalnie, jak i instrumentalnie.
Zaczął produkować piosenki popowe już jakiś czas temu, ale czuję, że znów zajmie się metalem. Zdziwiło mnie nawet, że nie wykorzystał swojej obecnej popularności, by uruchomić jakiś poboczny projekt, który odniósłby duży sukces i jednocześnie go wypromować. Ponieważ ma już takie możliwości, ponieważ jest sławny.

Przy okazji, myślę, że będę się tego więcej uczyć i jednocześnie znalazłem kilka interesujących dla siebie, gdzie myślę o studiowaniu, aby poszerzyć horyzonty i własną przyszłość. Dużo przydatnych informacji znalazłem tutaj https://up-study.ua/uk/how-to-apply. Nikt nie chce tam ze mną próbować swoich sił, wydaje mi się to świetną opcją na zdobycie dobrego wykształcenia!
O, tego też jest ciekawie posłuchać. Na razie naprawdę mi się podoba, sprawdzę, co było wcześniej, dla porównania. Czy znasz innych podobnych wykonawców?!
Ostatnio zmieniony 2025-03-20, 03:05 przez Voodyao, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Adrian

Postautor: Adrian » 2025-03-17, 17:24

Coldman pisze:
Adrian pisze:Fajna wersja bieszczadzkich aniołów jest poniżej tego kawałka który Ty wstawiłeś.

Nie wiem jaka tam wyskoczyła :D, ale ta jest najlepsza. https://youtu.be/LU7Qzav1XLs?si=ngjrJK7R72FyXZgW
Tylko tą piosenkę trzeba dawkować, za dużo razy to nie dobrze.

To fakt, za często nie wolno :D
Awatar użytkownika
Dobromił

Postautor: Dobromił » 2025-07-22, 20:37

Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu