Ja nie byłem

Adrian pisze:Ale ostatnio lecisz po wycieczkach, trudno nadążyć
sprocket73 pisze:Od dołu podchodzę na przełęcz pod Bydłoniową, gdzie już dzisiaj byłem. Widok na Lubomir. Seba pewnie skomentuje, że kręcę się w kółko, chyba, że już nie czyta bo za dużo relacji wrzucam
sprocket73 pisze:Schodzimy długim grzbietem do przysiółka Obajtki
sprocket73 pisze:A na koniec łąkami.
sprocket73 pisze:Taka to była wycieczka... dla koneserów
Był ktoś kiedyś w tych stronach? Z Krakowa to pół godziny jazdy
Robię nadwycieczki za tych co chorzy w domu siedzą, żeby norma forumowa była wyrobionaAdrian pisze:Ale ostatnio lecisz po wycieczkach, trudno nadążyć
DziękujęSebastian pisze:Zawsze wysoko ceniłem twoje talenty do wyszukiwania ciekawych tras nawet tam, gdzie z pozoru i mapy nie ma wiele ciekawego
Ale teraz też? 28 zdjęć to dużo jak na mnie i z opisów idzie odtworzyć całą trasę jakby ktoś chciałSebastian pisze:Często niestety mam wrażenie, że "prześlizgujesz" się po temacie
Jakieś 5 lat temu w ogóle nie rozumiałem co to starość, nie myślałem o tym i nie czułem, że się zbliża. Teraz widzę jak mój organizm zaczyna niedomagać. A do tego patrzę jak odchodzi moja mama i teściowa. Obie nie walczą z żadną konkretną śmiertelną chorobą, zabija je powoli upływ czasu. Do tej pory w rodzinie śmierć miała konkretną przyczynę: zawał, rak. Nie mówię, że umrzeć na coś jest lepiej. Jest szybciej i łatwiej to zrozumieć. Dlatego trzeba korzystać z życia póki można! Carpe diem jak mawiał CeperColdman pisze:To oznaka, że boi się starości
Robię nadwycieczki za tych co chorzy w domu siedzą, żeby norma forumowa była wyrobiona
sprocket73 pisze:Ale teraz też? 28 zdjęć to dużo jak na mnie i z opisów idzie odtworzyć całą trasę jakby ktoś chciał
sprocket73 pisze:Robię nadwycieczki za tych co chorzy w domu siedzą, żeby norma forumowa była wyrobiona
Coldman pisze:Adrian pisze:Ale ostatnio lecisz po wycieczkach, trudno nadążyć
To oznaka, że boi się starości
Sebastian pisze: Kilka zdjęć jest zmasakrowanych filtrem p.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości