Sprawy społecznościowe
- Tępy dyszel
W świecie mediów społeczniościowych, w "lwiej" części otępiających i ogłupiających, gdzie samo czytanie a szczególnie stworzenie ciągu słów pisanych jest "passe", sam fakt istnienia tego forum od prawie 11 lat jest wydarzeniem. Byłem przekonany, że ten projekt nie utrzyma się dłużej niż 2-3 lata. A jednak nadal trwa.opawski1 pisze:myślałem, że jesteśmy już zgraną społecznością i więcej akcji z usuwaniem się z forum nie będzie... Jak tak dalej pójdzie, to forum umrze śmiercią naturalną..
Tępy dyszel pisze:W świecie mediów społeczniościowych, w "lwiej" części otępiających i ogłupiających, gdzie samo czytanie a szczególnie stworzenie ciągu słów pisanych jest "passe", sam fakt istnienia tego forum od prawie 11 lat jest wydarzeniem. Byłem przekonany, że ten projekt nie utrzyma się dłużej niż 2-3 lata. A jednak nadal trwa.opawski1 pisze:myślałem, że jesteśmy już zgraną społecznością i więcej akcji z usuwaniem się z forum nie będzie... Jak tak dalej pójdzie, to forum umrze śmiercią naturalną..
To może jednak jesteśmy tutaj zgrani, w końcu udaje sie nam w większych i mniejszych grupkach spotykać razem w górach i w sumie nawet się dogadujemy
A jednak nadal trwa.
I trwać będzie.
Raz za czas są jakieś "ofiary". Ale to w większości "ofiary losu", a nie ofiary podstępnych działań złych forumowiczów.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
- sprocket73
- Kontakt:
wszystko przez cepra...
o ile rozumiem, że dzisiejsza "młodzież" tiktokowa nie ma czego szukać w takich miejscach, to zawsze mnie dziwiło, że osoby kiedyś z pasją wrzucające i czytające relacje przestały to robić... to tak jakby ktoś czytał namiętnie książki, a potem nagle przestał, bo to niemodne
o ile rozumiem, że dzisiejsza "młodzież" tiktokowa nie ma czego szukać w takich miejscach, to zawsze mnie dziwiło, że osoby kiedyś z pasją wrzucające i czytające relacje przestały to robić... to tak jakby ktoś czytał namiętnie książki, a potem nagle przestał, bo to niemodne
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
włodarz pisze:A najlepsze, że dogorywa jeszcze kilka forów, ale ludziska nie zejdą się do jednego.
Bo wszyscy są pokłóceni ze strychu czasów
Tak powstawały nowe fora, to chyba z resztą też, powstało po kłótniach ?
Sokół by się musiał wypowiedzieć.
Mi tu za chwilę pyknie 10lat.Pewnie dotrwamy
Oby
Ostatnio zmieniony 2024-05-30, 16:06 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodziło o to, że Ty i Dobromil byliście zli. Pamiętam to jak dziś. Piękne czasy...
A teraz jedno i drugie zdycha i... nawet jak są jakieś erzate na fejsach czy innych to nie ma to pokrycia. Nie wrzuca się relacji, co najwyżej kilka zdjęć z oczekiwaniem na lajki, a... przepraszam bardzo patrząc z punktu widzenia starego człowieka: co mi opowie pięć zdjęć z wyjazdu????
Wygląda na to, że nawet ludzie dekadę temu aktywni w dzieleniu się przeżyciami i wiedzą zostali przekonani, że to bez sensu i trzeba iść na ilość, a nie na jakość...
A teraz jedno i drugie zdycha i... nawet jak są jakieś erzate na fejsach czy innych to nie ma to pokrycia. Nie wrzuca się relacji, co najwyżej kilka zdjęć z oczekiwaniem na lajki, a... przepraszam bardzo patrząc z punktu widzenia starego człowieka: co mi opowie pięć zdjęć z wyjazdu????
Wygląda na to, że nawet ludzie dekadę temu aktywni w dzieleniu się przeżyciami i wiedzą zostali przekonani, że to bez sensu i trzeba iść na ilość, a nie na jakość...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Re: Sprawy społecznościowe
Czy mi się wydaje, czy Mirek nie dość, że nie pisze, to jego konto również jest usunięte ? Chyba przedtem usunięte nie było.
Re: Sprawy społecznościowe
Tępy dyszel pisze:Czy mi się wydaje, czy Mirek nie dość, że nie pisze, to jego konto również jest usunięte ? Chyba przedtem usunięte nie było.
Mirek to kolejna osoba, które co jakiś czas pisała żeby usunąć jego konto, widocznie w końcu usunęliśmy ...