Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Adrian pisze:Ostatnio "modne" jest katowanie samego siebie paskudna pogodą
Wiesz, że tak robię. Już teraz myślę, kurde co jeśli w Karkonoszach za 2 tygodnie będzie brzydka pogoda xD Mój polar nadal nie został właściwie użyty xD Zresztą osłona przeciwsłoneczna również.
Ostatnio zmieniony 2023-12-24, 13:26 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Adrian pisze:Ostatnio "modne" jest katowanie samego siebie paskudna pogodą
Wiesz, że tak robię. Już teraz myślę, kurde co jeśli w Karkonoszach za 2 tygodnie będzie brzydka pogoda xD Mój polar nadal nie został właściwie użyty xD Zresztą osłona przeciwsłoneczna również.
Nie przejmuj się zdążysz, chociaż biel o błękit z polara, to super zastawienie
Od rana słońce. Byłem oddać krew i się spieszyłem, bo są warunki do zdjęć.
W domu sprawdzam polar i działa, więc wsiadam w auto, jadę nad jezioro zrobić testy. Już po drodze słońce zaszło i nie wyszło do końca dnia xD
Chociaż złożyłem pierwszy raz własną panoramę z 5 zdjęć z programie. Chociaż mi się nie podoba ta kompozycja
W domu sprawdzam polar i działa, więc wsiadam w auto, jadę nad jezioro zrobić testy. Już po drodze słońce zaszło i nie wyszło do końca dnia xD
Chociaż złożyłem pierwszy raz własną panoramę z 5 zdjęć z programie. Chociaż mi się nie podoba ta kompozycja
Ostatnio zmieniony 2024-01-21, 17:14 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Chociaż mi się nie podoba ta kompozycja
Nie jest zła. Pamiętaj tylko, żeby zdjęcia do panoram robić bez polara.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/