Spotkajmy się gdzieś na szlaku
To dobrze myślałem że to przy Białym Krzyżu i dalej jest Dorotanka, byłem tam dwa razy latem i zimą
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dalej jest Bezrucova Szkola,potem Svarna Hanka dalej .Dorotanka lezy przy granicy Czesko-Słowackiej w kierunku na Klockov .Na Dorotankę wybieram się w lipcu, tyle że w tygodniu bo dzisiaj w trzech obiektach po drodze czyli Harbulak,Masrykova Szkola i Śvarna Hanka były wesela.Nawet na taras nie można było wejść.A na Sulovie luda mnóstwo za mnóstwo dużo.Adrian pisze:To dobrze myślałem że to przy Białym Krzyżu i dalej jest Dorotanka, byłem tam dwa razy latem i zimą
Ostatnio zmieniony 2023-06-03, 21:48 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mirek pisze:Dalej jest Masarykova Szkola,potem Svarna Hanka dalej .Dorotanka lezy przy granicy Czesko-Słowackiej w kierunku na Klockov .Na Dorotankę wybieram się w lipcu, tyle że w tygodniu bo dzisiaj w trzech obiektach po drodze czyli Harbulak,Masrykova Szkola i Śvarna Hanka były wesela.Nawet na taras nie można było wejść.A na Sulovie luda mnóstwo za mnóstwo dużo.Adrian pisze:To dobrze myślałem że to przy Białym Krzyżu i dalej jest Dorotanka, byłem tam dwa razy latem i zimą
Musisz iść w tygodniu ...
- Tępy dyszel
Wybrałeś się na Królową .
Ostatnio zmieniony 2023-06-29, 16:45 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.
Będą się kręcił w weekend w worku Raczańskim.
Może zajrzę do Chatki pod Skalanką, ogarnąć przed zlotem
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Będą się kręcił w weekend w worku Raczańskim.
Schronisko chata pod Skalanką, nie chata Skalanka 😉
Są niedaleko siebie, ale dwa inne miejsca ...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Coldman pisze:Będą się kręcił w weekend w worku Raczańskim.
Schronisko chata pod Skalanką, nie chata Skalanka 😉
Są niedaleko siebie, ale dwa inne miejsca ...
Budzimy się Adrian, przecież dobrze napisałem
My śpimy pod Skalanką tym wcześniejszym.
A Chatka Skalanka jest wyżej i akurat będę tam w piątek spał kolejny raz.
Ostatnio zmieniony 2023-07-24, 12:24 przez Coldman, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach