Co do zakazu w Bielicach, to ponoć "inicjatywa" jakiegoś niezadowolonego mieszkańca. Do tego parkingu za znakiem można normalnie dojechać.
Fragmenty, gdzie szlak pieszy pokrywa się z biegowym, są stresujące dla obu stron. Z perspektywy dwóch desek mogę powiedzieć, że gdy widzę pieszego, od razu lampka mi się w głowie zapala. Muszę bardziej uważać.
Śnieżnicki wypad
W przyszłą zimę też zmieniam pespektywę, trzeba szukać nowych wyzwań i miłości
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
- TripSeeker
TripSeeker pisze:Szykuję się właśnie na Śnieżnik, ale problem to nocleg. Schronisko od dawna nie ma nic na weekend.
Może uda się zobaczyć wodospad z twojej podpowiedzi.
No to pod namiot (polecam), ja zimą miałem tam problem z miejscem
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
- TripSeeker
- TripSeeker